путінський сенатор заявив у Херсоні, що "росія тут назавжди"

Читать на русском
Автор
4737
андрій турчак повідав росЗМІ про "світле" майбутнє Херсонщини
андрій турчак повідав росЗМІ про "світле" майбутнє Херсонщини. Фото Скріншот відео

За його словами офіційний статус області в подальшому нібито визначатимуть жителі

Секретар генеральної ради "єдиної росії" андрій турчак приїхав у тимчасово окупований Херсон і заявив, що "росія прийшла до регіону назавжди".

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

Про це він сказав, спілкуючись із представниками ЗМІ, — повідомляють "риа новости".

"Хотів ще раз, звертаючись до жителів Херсонської області, сказати, що росія тут назавжди. У цьому не повинно бути жодних сумнівів. Жодного повернення в минуле не буде. Ми житимемо разом, розвиватимемо цю багату область, багату історичною спадщиною, багату своїми людьми, які тут проживають", — розповів своє бачення подальшої долі окупованої області турчак.

Окрім того, він порадив не "забігати вперед" із питаннями щодо офіційного статусу тимчасово окупованого регіону, наголосивши, що його нібито "у будь-якому разі визначатимуть жителі".

Наостанок турчак додав, що наразі першочерговим завданням так званої "нової влади" є надання допомогу населенню та забезпечення "нормальної підготовки до зими".

"росія тут назавжди" - заява Турчака опублікована прокремлівськими змі

Раніше "Телеграф" повідомляв, що на 61-день війни в Україні окупаційні війська захопили приміщення Херсонської міської ради, після чого зняли з адміністративної будівлі український прапор та повісили кривавий російський триколор.