Українців та України бути не повинно: російський депутат прямо озвучив цілі рф

Читать на русском
Автор
6197
прокремлівський нардеп олег матвейчев
прокремлівський нардеп олег матвейчев. Фото https://www.ridus.ru/news/376585

російські чиновники публічно заявляють про те, що українців не повинно існувати в майбутньому

Народний депутат Держдуми від прокремлівської партії "Єдина росія" олег матвейчев у своєму інтерв'ю на одному з російських каналів детально пояснив значення слова "денацифікація" та наголосив, що такого поняття як "Україна" та "українці" у майбутньому взагалі не повинно існувати. За словами російського політика, "рф не мала жодного вибору, адже якби кремль не віддав наказ про початок так званої "спецоперації" на українських землях, Україна напала б на росію".

Надійне джерело новин про війну — підпишись на наш Telegram

Відеозапис із промовою російського чиновника у своєму Телеграм-каналі у понеділок, 9 травня, оприлюднив радник голови Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Депутат держдуми оркостану олег матвейчев пояснив своїм гнилим ротом, що таке "денацифікація" у понятті "переможців нацизму". У Гаазі вже записують" — прокоментував заяву нардепа Геращенко.

Депутат держдуми оркостану олег матвейчев пояснив, що таке "денацифікація"

Раніше "Телеграф" повідомляв, що попри псевдовпевненість росіян у перемозі над українцями та захопленню українських земель під свою владу, політолог Володимир Пастухов переконаний, що кожен зайвий місяць війни працює саме проти росії та назвав три ймовірні виходи з цієї ситуації, проте всі вони погані для кремля.