У росії через провали в Україні змінили ще одного важливого генерала

Читать на русском
Автор
11831
михайло теплинський
михайло теплинський

Через невдачі в Україні росія міняє ставлеників військових формувань

У росії чергові зміни у керівництві повітряно-десантних військ. Замість генерал-полковника андрія сердюкова, якого відсторонили від обов'язків і звинуватили у бездарному командуванні під час так званої "спецоперації" в Україні, новим командувачем призначили уродженця Донецької області генерал-полковника михайла теплинського.

Як пишуть росЗМІ, сердюкова звільнили через "провал операції в Україні та масові втрати десантників". Окрім того, зазначається, що зміни торкнулися й другої ланки командування. Тепер першим заступником командувача пдв рф став генерал-лейтенанта анатолій концевий.

В Україні вже встигли прокоментувати чергові зміни у командуванні росармії. Зокрема український блогер і військовослужбовець Анатолій Штефан (Штірліц) у своєму Телеграм-каналі повідомив, що офіційної інформації щодо зміни командування поки що немає, проте її вже можна знайти у відкритих джерелах.

"Сподіваюся, що вони разом зі своїми підлеглими і надалі добре підтримають традиції випускників рязанського вищого повітряно-десантного командного училища", — написав він.

Надійне джерело новин про війну — підпишись на наш Telegram

Новим командувачем пдв росіїстав михайло теплинський
росЗМІ пишуть про нового командувача пдв росії

Раніше "Телеграф" повідомляв, що росія впроваджує зміни не лише у бойових підрозділах своєї армії, а й на окупованих територіях України. Зокрема, в окупованому Донбасі, новим головним управлінцем став уродженець української держави Віталій Хоценко.