В Україні ліквідували військове керівництво однієї з дивізій армії рф (фото)

Читать на русском
Автор
8851
Обох Алексєєв — Горобця та Аврамченка — успішно "демілітаризували" бійці ЗСУ
Обох Алексєєв — Горобця та Аврамченка — успішно "демілітаризували" бійці ЗСУ

Знищити окупантів, швидше за все, вдалося в Херсонській області

Російські військовослужбовці продовжують активно гинути на території України завдяки прицільним атакам українських захисників. Так, значної кількості членів командування не дорахувалися у 20-й гвардійській мотострілецькій дивізії, котра базується у Волгограді. Відомо про смерть начальника підрозділу, полковника Олексія Горобця, а також його заступника, теж полковника Олексія Аврамченка.

Інформацію передає російське видання "Медуза", а також Telegram-канал Міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm. Загалом волгоградська дивізія втратила чимало бійців під час війни в Україні.

Найімовірніше, вже згаданий Горобець та Аврамченко попрощалися з життям, коли ЗСУ накрили командний пункт 20-ї МСД на Херсонщині. До речі, щоб ідентифікувати особу першого, довелося проводити тест ДНК — настільки серйозно російський окупант підійшов до питання "самодемілітаризації".

Олексій Горобець помер
Олексій Горобець
Олексій Аврамченко помер
Олексій Аврамченко

Додамо, що також повідомляється про загибель начштабу 20-ї мотострілецької дивізії Сергія Кенса. Раніше він командував 810-ю бригадою морської піхоти Чорноморського флоту рф. Його намагалися врятувати після отриманих поранень, але довезти до шпиталю не змогли.

Сергій Кенс помер
Сергій Кенс

Також ідентифіковано щонайменше одного молодшого офіцера управління, який загинув в Україні у той самий час. Мова про старшого лейтенанта (за іншими свідченнями — капітана) Євгена Сипіна, який очолював розвідку в штабі 944-го артилерійського полку згаданого вище підрозділу.

Євген Сипін помер
Євген Сипін

Швидше за все, список загиблих офіцерів і рядових 20-ї МСД армії Росії лише поповнюватиметься. Слава ЗСУ!

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав про те, що у Шахтарську Донецької області днями було успішно ліквідовано керівників 106-ї дивізії повітряно-десантних військ росії.