Сертифікат в барбершоп або екстремальний відпочинок: що подарувати чоловікові-колезі на День захисника

Читать на русском
Автор
Ідеї подарунків на День захисника 14 жовтня
Ідеї подарунків на День захисника 14 жовтня. Фото blog.pokupon.ua

Тут ви не побачите банальні ідеї канцелярських наборів і кружок

У четвер, 14 жовтня, в Україні урочисто відзначають два національних свята — День захисників і захисниць, а також День українського козацтва. Традиційно вітають всіх, хто стоїть на захисті нашої країни, — як чоловіків, так і жінок.

У цьому матеріалі "Телеграф" підкаже, що презентувати чоловікові-колезі, щоб подарувати приємні емоції, які запам’ятаються на все життя.

Ідеї подарунків чоловікові-колезі на День захисника України

Що стосується знайомих по роботі, то тут потрібно хоча б приблизно орієнтуватися в їх захопленнях.

  • Рюкзак

Шанувальникам туризму можна сміливо дарувати рюкзаки. Також можна підібрати універсальний варіант, який підійде як для подорожей, так і для повсякденного використання.

  • Ремінь

Якісний подарунок, яким будуть користуватися в будь-якому випадку. Також подібний аксесуар може прекрасно підкреслити стиль чоловіка.

  • Похід в барбершоп
барбершоп парикмахер
Візит в барбершоп — це значно більше, ніж просто стрижка

Навіть якщо ваш колега не бородань, стильна стрижка, зроблена майстром своєї справи, дозволить чоловікові виглядати ідеально, а це завжди приносить круті емоції.

  • Якісний алкоголь

Завжди безпрограшний подарунок. Але тут потрібно враховувати смакові уподобання чоловіка, а також те, чи буде подібний презент прийнятним для ЗСЖніка.

Екстремальні подарунки

  • Курси екстремального водіння

Ідеальний подарунок для справжнього екстремала. Але його доречно презентувати тому чоловікові, який має водійські права і впевнено почуває себе за кермом.

  • Стрибок з парашутом

Прекрасна можливість зробити будь-яке свято яскравим та незабутнім.

І варто пам’ятати, що позитивні емоції приносять більше задоволення і запам’ятовуються набагато краще, ніж банальні подарунки.

парашютист
Стрибок з парашута — ідеальний подарунок-враження

Щоб отримати ще більше яскравих емоцій, можна запросити свого колегу на тематичний захід 14 жовтня. З програмою святкових подій в Києві, Львові, Дніпрі та Одесі на День захистників і захистниць, козацтва і Покрову ви можете ознайомитися в свіжому матеріалі "Телеграфа".