McDonald's та KFC допомагатимуть українським воїнам та медикам: подробиці

Читать на русском
Автор
McDonald’s та KFC віддаватимуть їжу на потреби армії та українців Новина оновлена 28 лютого 2022, 07:21
McDonald’s та KFC віддаватимуть їжу на потреби армії та українців. Фото rau.ua

Представники мереж закликали інші ресторани приєднатися і готувати їжу для тих, хто цього потребує.

В Україні найбільші мережі ресторанів швидкого харчування McDonald's та KFC повідомили, що допомагатимуть з продовольчими потребами українців та армії під час воєнного стану.

Як зазначило керівництво McDonald's, їх ресторани наразі зачинені з міркувань безпеки, однак вони надають їжу з ресторанів місцевим радам, які розподіляють їх туди, де її потребують раніше. Це їжа готова до вживання.

Відомо, що мережа передає на потреби українців булки, пончики, десерти, сир, молоко, воду, соки, помідори, скибочки яблук, а також яйця, склянки, вилки, ложки, мішалки — продукти, які не потребують приготування та необхідні предмети.

Водночас мережа KFC заявила, що вони відкрили свої кухні й готують їжу для військових шпиталів, лікарень, територіальної оборони та військовослужбовців ЗСУ.

"Зараз ми всі одна родина, яка допомагає один одному, без краплі сумніву!", — написали представники мережі.

KFC закликало усіх представників ресторанного бізнесу України приєднуватися до ініціативи, відкривати кухні та забезпечувати їжею усіх, хто цього потребує.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що на Socar будуть безплатно заправляти "швидкі" та авто рятувальників, а Glusco передасть все паливо та бензовози на потреби армії.