Українців закликали боротися з компаніями, які продовжують роботу у Росії: список

Читать на русском
Автор
2034
Деякі міжнародні компанії продовжують фінансувати війну
Деякі міжнародні компанії продовжують фінансувати війну. Фото Колаж "Телеграфу"

Українські парламентарі організують мітинги під головними офісами цих компаній.

Українські народні депутати вирішили зробити свій вклад у бойкот компаній, які попри розв'язану росією війну в Україні продовжують працювати на території держави-агресора. Так, парламентарі вже з наступного тижня планують мітингувати біля головних офісів таких компаній.

Про це у п'ятницю, 18 березня, повідомив нардеп від "Слуги народу" Владислав Криклій на сторінці у Facebook.

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

Він зазначив, що мітинги під стінами компаній з вимогою припинити фінансування кривавого терору почнуться з понеділка, 21 березня. До них закликають долучитися всіх небайдужих українців. Для цього потрібно заповнити форму за посиланням.

"Ми будемо організовувати ці акції спільно з українськими посольствами, українською діаспорою та взагалі з усіма, хто готовий підтримати Україну", — зазначив Криклій.

Представників компаній, які не розділяють їх політику, або ж людей, які володіють інсайдерською інформацією, також просять долучитися і розповісти на умовах анонімності деякі аспекти роботи. Зокрема, наскільки великий у цієї компанії бізнес в росії та чому вона все ще зволікає припинити його. Для цього треба написати листа на e-mail — [email protected].

Перелік компаній та міст/країн, де плануються акції

Під офісами компаній, які працюють у росії, відбудуться мітинги

Список компаній, які не припинили діяльність на території росії

Під офісами компаній, які працюють у росії, відбудуться мітинги

Раніше "Телеграф" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський жорстко розкритикував бренди, які продовжують працювати в Росії.