Коли українцям чекати весни: синоптики обіцяють сюрпризи

Читать на русском
Автор
9346
Прогноз погоди в Україні на березень
Прогноз погоди в Україні на березень. Фото Pixabay

У середині березня настане значне потепління

Синоптики втішили прогнозом погоди в Україні на перший місяць весни. Після лютого, який може видатися неймовірно теплим, у березні також очікуються щоденні "плюси", але в деякі дні все ж таки залишаться нічні заморозки.

Згідно з прогнозом на сайті Meteoprog, в середньому по Україні в березні поточного року, починаючи з 17 числа, температура повітря підвищуватиметься чи не з кожним днем. До кінця місяця очікується до +16 градусів. При цьому вночі стовпчики термометрів падатимуть до +3 градусів.

Синоптики зазначають, що мінімальна температура повітря вдень у березні буде на рівні +7.. +8 градусів. Вона протримається у перші 8 днів місяця. У цей час вночі можуть бути заморозки. У прогнозі вказано, що температура може падати до -1 градуса вночі..

Щодо опадів, то на них березень буде не багатий. За попереднім прогнозом, у перший місяць весни буде лише один дощовий день — 16 березня. У решту днів погода буде або сонячною, або хмарною.

погода, березень, прогноз, Україна
Прогноз погоди на березень

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що народний синоптик Станіслав Щедрін прогнозує похолодання перед різдвяними святами. За його словами, температура повітря в деяких частинах країни може сягати -20 градусів.