Холодний і мокрий місяць: синоптики здивували прогнозом на квітень

Читать на русском
Автор
5715
Прогноз погоди на квітень
Прогноз погоди на квітень. Фото Pixabay

Погода у квітні не порадує своїм теплом

Після холодної погоди у березні, коли середня температура повітря опуститься нижче за історичну позначку за останнє десятиліття, квітень також не порадує українців теплими та сонячними днями.

Другий місяць весни цього року буде холодним. Водночас порівняно з березнем температура повітря йтиме на підвищення. У середньому у квітні очікується до +9 градусів тепла вдень. Про це повідомляє видання FromUa.

Невелике потепління очікується лише ближче до кінця місяця. Температура повітря до того часу вже підійматиметься до +12 градусів вдень.

Зазначається, що квітень цього разу принесе українцям не лише холодну погоду, а й велику кількість опадів. Вони очікуються з 1 та по 27 число. У середньому у другому місяці весни прогнозується до 11 днів із випаданням опадів.

Водночас синоптики сайту Meteoprog передають, що середня погода в Україні у квітні цього року може сягати вищих позначок, а дощових днів, ймовірно, може бути менше.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, що синоптики розповіли, якою буде погода в Україні у травні і яких сюрпризів варто очікувати у середині місяця.