Знову температурні гойдалки: українцям розповіли, коли чекати похолодання в березні

Читать на русском
Автор
704
Погода в Україні на березень 2023
Погода в Україні на березень 2023. Фото Pixabay

Синоптики дали прогноз погоди на кінець березня

Перший місяць весни цього року не порадував українців справжнім теплом. Погода протягом половини березня постійно підносить температурні "сюрпризи" й триватимуть вони до кінця місяця. В останній тиждень березня очікується чергове похолодання.

За даними синоптиків сайту Meteoprog, які публікують середній прогноз погоди по Україні, починаючи з 17 березня, чи не з кожним днем температура повітря збільшуватиметься. Однак після 25 березня варто знову чекати температурні гойдалки. Температура піде на спад і з +14 впаде до +12 вдень. І лише починаючи з 29 числа, вона відновиться і почне підвищуватись день за днем.

Зазначається, що в нічний час у період з 17 по 25 березня стовпчики термометрів будуть падати до позначок +3...+4 градуси. В останні дні місяця очікується до +5 градусів.

Також синоптики прогнозують, що до кінця першого місяця весни буде лише один дощовий день і очікується він уже завтра, 16 березня. У решту днів погода буде сонячною або похмурою.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, що синоптики розповіли, якою буде погода в Україні 1 квітня і де пройде сніг чи сніг з дощем.