Наче справжня весна: якою буде погода на кінець тижня

Читать на русском
Автор
2206
Погода на вихідних порадує українців
Погода на вихідних порадує українців. Фото Ілюстративне фото

Температура повітря сягатиме подекуди 17 градусів тепла

Синоптики у більшості регіонах України прогнозують мінливу хмарну і дощову погоду в середині тижня. Однак в уїкенд вона серйозно зміниться і стане більше схожою на травневу, хоча й з опадами.

Як повідомляє сайт Sinoptik, більшість регіонів країни очікують максимальну кількість опадів у неділю, 26 березня.

Погода у Львові 24-26 березня

У Львові синоптики передбачають мінливу хмарність з серйозними опадами у обидва вихідні. Температура повітря вдень становитиме +11…17 градусів. Уночі позначки термометрів впадуть до +6…10 °С.

Погода у Києві 24-26 березня

У Києві погода найбільш сонячна з-поміж інших міст, але у неділю, 26 березня, очікується чималий дощ. Удень повітря у столиці прогріється до +13-17 °С, а вночі тут також буде найтепліше: +9…11 градусів.

Погода у Харкові 24-26 березня

Погода на східній Україні буде переважно хмарною, з чималою кількістю опадів у неділю, 26 березня. Удень температура у Харкові сягатиме +14…15 °С, а вночі опускатиметься до близько 7…10 градусів тепла.

Погода у Донецьку 24-26 березня

В Донецьку очікують ще більшого перепаду денних і нічних температур, однак під кінець тижня, 26 березня, там також будуть опади у вигляді дощу. Удень стовпчики термометрів покажуть близько +16…17 °С, а вночі буде прохолодно: +4…7 градусів.

Погода у Дніпрі 24-26 березня

У Дніпрі синоптики обіцяють під кінець тижня мінливу хмарність і опади. Там температура повітря вдень становитиме +13…16 градусів. Уночі позначки термометрів покажуть +6…8 °С. У неділю синоптики також обіцяють у місті рясний дощ.

Погода в Одесі 24-26 березня

У місті очікується мінлива хмарність, місцями дощ. Повітря удень прогріється до 8…12 градусів тепла, а вночі позначки термометрів знизяться до позначок +7…8 °С. Дуже мокро буде в неділю.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, що травень в Україні може бути теплим і сонячним.