Смачно, як удома: VIVO café на АЗК UPG заправляє настроєм на весь день

Читать на русском
Автор
Компанія розвиває мережу сучасних ресторанів під брендом VIVO café
Компанія розвиває мережу сучасних ресторанів під брендом VIVO café. Фото Пресофіс АЗК UPG

Енергія потрібна не лише автомобілю

Навіть якщо попереду ще довга дорога, ситного обіду чи швидкого корисного перекусу ніхто не скасовував. А ароматна кава із собою, яка і настрій поліпшить, і енергії додасть, – вже давно стала доброю традицією більшості водіїв. Не лише заправити авто якісним європейським пальним та купити важливі дрібниці в магазині, а й смачно поїсти усією родиною та підзарядитися гарячим напоєм завжди можна, заїхавши на АЗК національної мережі UPG.

З 4 квітня 2015 року компанія розвиває мережу сучасних ресторанів під брендом VIVO café. Такий заклад є на всіх нових мультифункціональних комплексах UPG. Сьогодні це 45 просторих та затишних кафе, які розвінчують будь-які стереотипи про харчування на АЗК.

VIVO café – це те місце, де вас точно нагодують, як удома: з такою ж любов’ю та увагою до гастрономічних вподобань. І саме тому тут ви завжди почуватиметеся особливим гостем.

Родина за столом в кафе
Фото: Пресофіс АЗК UPG

Компанія робить акцент передусім на смакову палітру та якість, тож кафе на UPG – це ситна і свіжа кухня, затишна атмосфера та найкращий рівень обслуговування. Для швидкого перекусу можна обрати страву з експрес-меню. Якщо ж є час насолодитися кожною ложечкою найсмачнішого з борщів, які доводилось куштувати, – національний бестселер завжди в наявності, як і ще багато ситних та смачних пропозицій.

Над концепцією меню працювала команда професійних кухарів. Сьогодні це нетипове поєднання смаків найпопулярніших кухонь світу. Проте основна увага – все ж добре відомим нам з дитинства українським традиційним стравам: від дерунів зі хрусткою скоринкою до вареників із різноманітними начинками.

Поціновувачі італійської кухні обирають салат із прошуто, цезар чи пасту карбонара. У VIVO café смачно готують один із гастрономічних символів Австрії віденський шніцель та салат із солоних огірків та картоплі. Є тут і мексиканський бурито, і французькі хот-доги в картопляній булці з кунжутом, і європейські сирники з джемом та сметаною.

бургер
Фото: Пресофіс АЗК UPG

Але одним із найпопулярніших пунктів у меню все ж залишається бургер: обирати доведеться із семи різновидів. Їх обожнюють за пухку та ароматну булочку бріош та ніжну соковиту котлету з яловичини. Ну і яка ж подорож без соковитого хот-дога? У меню вони наділені запальними назвами, які вигідно підкреслюють їхні смакові особливості.

Десерти на UPG – це ще один гарний привід заїхати на АЗК. Вони нагадають про мамину кухню – той незабутній смак дитинства, який ми бережемо в серці протягом усього життя. Чого варті лише горішки зі згущеним молоком!

На початку кожного сезону в кафе з’являються страви, які по-особливому смакують саме зараз. Влітку це холодний суп чи вареники з вишнею. Взимку – гарячий бограч по-львівськи або ж незамінне олів’є – передвісник новорічних свят.

На UPG цінують час гостей та розуміють, якою важливою може бути кожна хвилина у дорозі. Тож хоч яку страву з меню ви обрали б, обід не примусить себе чекати довше 15 хвилин. А ще тут дбають про здоров'я відвідувачів: на кухнях закладів впроваджено ХАССП – систематичний підхід до безпеки продуктів харчування, що усуває можливі ризики.

Родина за столом в кафе
Фото: Пресофіс АЗК UPG

Зголоднів у дорозі – мерщій до VIVO cafe, адже енергія потрібна не лише автомобілю. Заправляйся настроєм!

Завжди будьте в курсі цін на пальне, акцій та новин мережі, долучившись до офіційного чат-боту АЗК UPG у Telegram.