Вихідні будуть сонячними, але в одній області накрапатиме: прогноз на найближчі дні

Читать на русском
Автор
3307
Ці дні просто створені для прогулянок
Ці дні просто створені для прогулянок. Фото pexels.com

Вересень продовжує радувати українців чудовою погодою

Незважаючи на те, що вересень перевалив за половину, погода в Україні тепла. Вихідні порадують сонцем та майже літніми градусами.

Про це свідчать прогнози Укргідрометцентру. Найближчі дні будуть погожими, лише на Закарпатті у неділю можлива гроза.

У суботу, 16 вересня, опадів в Україні не прогнозується, мінлива хмарність. Вдень повітря прогріється до 19-26 градусів зі знаком "плюс", уночі буде від 7 до 17 градусів тепла.

Карта погоди на 16 вересня

У неділю, 17 вересня, на більшості територій України також без опадів, лише на Закарпатті можливі дощі та грози. Вдень стовпчики термометрів покажуть +20 +26 градусів, у нічний час очікується 8-17 градусів вище нуля.

Карта погоди на 17 вересня

У понеділок, 18 вересня, картина з опадами буде такою самою, як і днем раніше. Температурні показники також залишаться на рівні неділі.

Карта погоди на 18 вересня

Вівторок, 19 вересня, принесе дощі ще в кілька західних областей, на решті територій без опадів, мінлива хмарність. Температура повітря порадує – синоптики прогнозують удень +22 +27 градусів, вночі буде 11-17 градусів зі знаком "плюс".

Карта погоди на 19 вересня

У середу, 20 вересня, дощова погода охопить увесь захід, а також Вінницьку, Житомирську, Хмельницьку та Чернівецьку області. Вдень прогнозується +22 +27 градусів, вночі — 11-17 градусів тепла.

Карта погоди на 20 вересня

Раніше "Телеграф" розповідав, яка погода у вихідні буде у Києві. Максимальна денна температура прогнозується у суботу.