"Українська бронетехніка" вийшла на серійні обсяги постачання продукції

Читать на русском
Автор
2727
Генеральний директор ТОВ "Українська бронетехніка"  Владислав Бельбас
Генеральний директор ТОВ "Українська бронетехніка" Владислав Бельбас

Вітчизняний виробник броньованої техніки та зброї завершив процеси з релокації виробництва

ТОВ "Українська бронетехніка" завершила процеси з релокації виробництва та вийшла на серійні обсяги постачання продукції.

Про це в інтерв’ю Forbes розповів генеральний директор ТОВ "Українська бронетехніка" Владислав Бельбас.

"У 2022-му наша задача полягала в організації релокації, евакуації людей, організації виробничого процесу на новій площадці. Зараз ми ці завдання успішно виконали і вийшли вже на серійні обсяги постачання", — заявив він.

За його словами, в планах компанії на 2023 рік суттєве зростання обсягів реалізації через активну позицію підприємства по забезпеченню ЗСУ та розвитку продуктової лінійки.

"Наша стратегія – збільшення частки доходів від власного виробництва, освоєння виробництва нових зразків ОВТ та боєприпасів, інвестиції в технології. Зараз більше половини доходу займає імпорт для потреб Міністерства оборони. Наступного року Міністратегпром декларує максимальне залучення внутрішнього виробника до виконання оборонного замовлення. Працюємо, щоб суттєво збільшити українську частку в загальному обсязі закупівель", — каже Бельбас.

Нагадаємо, ТОВ "Українська бронетехніка" — вітчизняний виробник броньованої техніки та зброї. Підприємство виробляє та постачає броньовані автомобілі "Варта" та "Новатор", міномети різних калібрів: 82 мм, 120 мм та 60 мм та мінометні постріли. Як підрядник бере участь у проектах з виробництва машин і техніки для проєктів "Нептун" та РСЗВ "Вільха", бере участь в дослідно-конструкторській роботі комплексу ППО, розробляє та постачає три різні шасі для САУ "Богдана".