В Одесі обвалилася будівля колишнього гуртожитку: загинула людина (відео)

Читать на русском
Автор
594
В Одесі сталося НП у багатостраждальній будівлі
В Одесі сталося НП у багатостраждальній будівлі. Фото od.dsns.gov.ua

Демонтаж стіни пішов за планом.

В Одесі під час демонтажу будівлі колишнього гуртожитку цементного заводу, що постраждав від вибуху газу, стався обвал, внаслідок якого троє людей отримали травми. Один із них помер у кареті "швидкої допомоги".

Про це інформує пресслужба ДСНС.

Зазначається, що обвал стався на другому поверсі будівлі у Хуторському провулку 6/1, коли там перебували три будівельники. З незрозумілих причин секція стіни впала не назовні, а всередину будівлі прямо на працівників, які там знаходилися.

Очевидці повідомляють, що двом із них вдалося вчасно відстрибнути убік, хоча вони також отримали травми руки та ноги. Третього робітника накрило уламками, він отримав відкритий перелом, а пізніше помер дорогою до лікарні.

Будівля перебуває в аварійному стані з квітня 2021 року, коли там вибухнув газ. Під час події постраждали п’ять мешканців, один із них пізніше помер.

Роботи з демонтажу розпочалися наступного місяця, після того, як від будівлі відвалилася ще одна секція стіни. Тоді ніхто не постраждав, але уламки пошкодили паркан, який огороджував будинок.

Як повідомлялося раніше, у ніч на п’ятницю, 28 січня, у Запоріжжі стався вибух газу у житловому будинку. Внаслідок пригоди одна людина загинула і ще троє отримали поранення.