На Одещині мер побився з головою райради (відео)

Читать на русском
Автор
7317
Бійку Граждана та Мальниченка зняли на відео
Бійку Граждана та Мальниченка зняли на відео. Фото Скріншот відео

Чоловіки не соромилися лаяти один одного на очах у колег

У четвер, 7 липня, міський голова міста Білгород-Дністровський, що в Одеській області, Віталій Граждан під час засідання міськради побився з головою районної ради Григорієм Мальниченком. Останній накинувся на мера після прямих звинувачень у наркоманії.

Відповідне відео оприлюднив місцевий Telegram-канал "Новости Одесса".

Судячи з кадрів, бійка зав'язалася через зухвалий тон мера Білгорода-Дністровського, який спочатку відмовився ввічливо звертатися до голови райради, а потім назвав його "наркоманом". Мальниченко вирішив не терпіти образу й накинувся на свого опонента з кулаками. Присутні у залі засідань взялися рознімати обох чоловіків по різні сторони барикад, але й після того емоції не вщухли й обоє представників місцевої влади перейшли на словесні образи. Мальниченко звинуватив Граждан у "нетрадиційній сексуальній орієнтації" (звісно, що вислів обрав максимально грубий), а Граждан продовжив наполягати на залежності свого опонента від наркотичних речовин.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в одному із супермаркетів Дніпра покупці влаштували бійку зі співробітниками поліції, у ході якої одній з жінок розбили голову. Представниці "прекрасної статі" билися через прострочену ковбасу.