"Ніякої зброї ми не складемо": Зеленський спростував гучний фейк

Читать на русском
Автор
2045
Зеленський закликав українців до розсудливості
Зеленський закликав українців до розсудливості. Фото Офіс президента

Президент просить не довіряти неперевіреним даним

Президент України Володимир Зеленський виступив зі зверненням до українців, у якому заперечив правдивість повідомлень про готовність ЗСУ скласти зброю. Він запевнив, що ворогу здаватися ніхто не буде.

Відеозапис зі своєю позицією політик виклав у власному Telegram-акаунті.

За його словами, наразі у мережі розповсюджуєтся інформація, нібито саме він закликав українських воїнів скласти зброю та розпочати евакуацію.

"Значить так, я тут. Ніякої зброї ми не складемо. Будемо захищати нашу державу, — зазначив Зеленський. — Тому що наша зброя — це наша правда. Тому що наша правда в тому, що це наша земля, наша країна, наші діти, і все це ми будемо захищати. Це все, що я хотів вам сказати".

Своє звернення президент завершив уже традиційним зверненням "Слава Україні!"

Варто зазначити, що фейкова інформація розповсюджується у месенджері Telegram. Невідомий користувач, створивши собі аккаунт, спізвучний з офіційною сторінкою Володимира Зеленського, надсилає демотивуючі повідомлення українцям.

Підкреслимо ще раз: такі повідомлення — це неправда.

Єдиний справжній обліковий запис президента України у цьому месенджері знаходиться за цим посиланням.

Зазначимо, що всі останні новини щодо військових дій на території держави можна дізнатися у текстовому онлайні "Телеграфа": "Війна — день 3: хроніки боротьби за Україну (оновлюється)"