Зеленський звернувся до пропагандистів рф: "Багатого життя у вас більше не буде"

Читать на русском
Автор
1375
Президент обурений цинічністю дій агресора
Президент обурений цинічністю дій агресора

Відповідати за злочини війни доведеться усім причетним

Цинічною та "впевненою" брехнею президент України Володимир Зеленський назвав російську пропагаду стосовно обстрілів пологового будинку у Маріуполі, що на Донеччині. Окремо він звернувся до працівників пропагандистських ЗМІ, які підтримують тезу про бомбардування "бази неонацистів", а не вбивство безневинних дітей та жінок.

Про це йшла мова у черговому зверненні очільника держави від 10 березня.

За словами Зеленського, після страшного авіанальоту загинуло троє людей, серед яких — маленька дівчинка. Також маріупольці нарахували 17 поранених, серед яких є медики, малюки та, звісно, жінки.

Утім на російських ток-шоу говорять інше. Про начебто розбиту базу "нецонацистів" та знищення їхніх позицій.

"Воєнні злочини неможливі без пропагандистів, які їх прикривають, — підкреслив Володимир Зеленський. — Хочу сказати їм одну річ: ви будете відповідати так само, як і ті, хто наказує скидати бомби на мирних людей".

Президент пообіцяв відшукати усю власність, котра належить пропагандистам і людям, котрі з ними пов'язані, аби її конфіскувати.

"Ви ж любите багате життя. Любите благополучні країни. У вас цього більше не буде. І це тільки початок", — переконаний політик.

На його думку, всі російські пропагандисти будуть притягнені до відподальність за воєнні злочини. Згодом же їх чекає тотальна ненависть не лише від світової спільноти, а й самих російських громадян. Коли ті зрозуміють, як жорстоко їм брехали.

"Війна ніколи не буває ізольованою. Вона завжди бʼє і по жертві, і по агресору. Агресор просто пізніше це розуміє. Але завжди розуміє. І завжди страждає", — резюмував президент.

Повну інформацію про звернення можна знайти у нашому матеріалі: Ми ніколи не станемо рабами: нове звернення Зеленського (відео)