Окупанти завдали авіаудару по дитячій лікарні в Маріуполі: подробиці

Читать на русском
Автор
1678
Розбомблена росіянами лікарня у Маріуполі Новина оновлена 09 березня 2022, 17:35
Розбомблена росіянами лікарня у Маріуполі. Фото Screenshot

Російські загарбники атакували дитячу лікарню.

У середу, 9 березня, на 14-й день повномасштабного вторгнення рф в Україну російські війська розбомбили дитячу лікарню в Маріуполі.

Про це повідомляє Маріупольська міська рада на своєму telegram-каналі.

Повідомляється, що російські окупанти за допомогою авіації скинули на лікарню бомбу. Кількість жертв і постраждалих поки що не називається, йдуть рятувальні роботи.

"Російські окупаційні війська скинули кілька бомб на дитячу лікарню. Руйнування колосальні. Корпус медичного закладу, де ще недавно лікувалися діти, повністю зруйнований. Інформація про постраждалих дітей уточнюється", — повідомляє місцева влада.

У мережі показали кадри, на яких зображена воронка від бомби, що впала поряд з дитячою лікарнею в Маріуполі.

Оновлено: за інформацією голови Донецької ОДА Павла Кириленка внаслідок авіаудару по пологовому будинку у Маріуполі постраждали 17 людей, загиблих немає. Про це він заявив у коментарі для українського телебачення.

Раніше повідомлялося, що "Азов" добув список з іменами російських загарбників, які беруть в облогу Маріуполь. 8 березня українська сторона втретє провела спробу евакуації мирних жителів із міста зеленими коридорами, проте окупанти знову відкрили вогонь. У вівторок Зеленський розповів про звірства росіян у Маріуполі.