Зі Стрітенням Господнім 2022! Зворушливі привітання своїми словами, картинки та листівки

Читать на русском
Автор
1844
У Стрітення християни намагаються відвідати святкове богослужіння у церкві
У Стрітення християни намагаються відвідати святкове богослужіння у церкві

Дата святкування Стрітення Господнього завжди відзначається в той самий день.

У вівторок, 15 лютого, православні християни відзначають одне і найважливіших свят, яке входить до числа дванадесятих — Стрітення Господнє. Свято припадає на 40-й день від народження Христа, і присвячений на згадку про день, коли Діва Марія принесла дитя Боже до Храму, де їх зустрів старець Симеон.

Цього дня християни звертаються до Бога та Пресвятої Богородиці з проханнями зцілитися від хвороб, скверни, гріхів. Також заведено освячувати свічки та воду.

Від щирого серця і всього щирого серця "Телеграф" вітає всіх своїх читачів зі священним християнським святом Стрітення Господнє. А щоб і ви могли привітати своїх рідних та близьких, ми підготували для вас добірку гарних та привітань у прозі, картинках та листівках.

Привітання зі Стрітенням Господнім у картинках

Привітання зі Стрітенням Господнім
Привітання зі Стрітенням Господнім
Привітання зі Стрітенням Господнім
Привітання зі Стрітенням Господнім
Привітання зі Стрітенням Господнім
Привітання зі Стрітенням Господнім
Привітання зі Стрітенням Господнім
Привітання зі Стрітенням Господнім

Привітання зі Стрітенням Господнім у прозі

Вітаю з святом Стрітення Господнього і хочу побажати душевної теплоти, постійній гармонії, відради на серце, благополуччя в житті і великого світлого щастя. Нехай Господь допомагає у важку хвилину, нехай удача ні на крок не відступає від тебе.

***

Вітаємо Вас з чистим, світлим християнським святом Стрітення Господнього, бажаємо Вам Божої допомоги у всіх справах, хай все ладнається і виконується легко, нехай ангел-хранитель стане Вашим надійним провідником, будьте здорові і успішні!

***

Вітаю з чистим і світлим святом надії і віри — зі Стрітенням Господнім. Бажаю ніколи не сумніватися в Бога і своїх силах, бажаю завжди віддавати цього світу свої добрі діяння і свою вірну допомогу, а натомість отримувати подяку людей і справжню любов близьких.

***

У це велике свято хочеться побажати добра та миру в душі! Щоб на шляху зустрічалися тільки хороші люди і приходили лише приємні звістки. Нехай Бог буде милостивий і обдарує терпінням, мудрістю, позбавить від бід.

***

У цей день хочеться побажати тільки самого світлого. Хай серце вірить в чудеса, які завжди збуваються. Здоров’я, мир і любов ніколи не покидають ваш дім. А удача буде вірним помічником в будь-якій справі.

***

В цей святий і чарівне свято, коли сувора пані Зима зустрічається з молодою дівчиною на ім’я Весна, щоб передати їй свої права, хочеться побажати всім тільки весняного тепла, душевного добра, сонячних днів і міцного здоров’я. Будьте терпиміше, добрішими і мудрішими по відношенню один до одного, і нехай ваше життя осяває яскраве світло любові, щастя і турботи.

***

Вітаю з цим великим православним святом — Стрітенням Господнім. У день великих зустрічей, коли зустрічаються Старий і Новий Завіт, старець Симеон зустрівся з немовлям Ісусом, а зима зустрічається з літом, хочу побажати віри в майбутнє, в любов, в торжество справедливості. Віри і надії, що наше життя буде краще, ніж сьогодні!

Додамо, що після свята Стрітення Господнє в Україні у лютому відзначається ще кілька важливих церковних свят. Про які дати потрібно знати – дивіться у матеріалі "Телеграфа" (календар).