Привітання з Великоднем 2023 з побажаннями миру: листівки та картинки

Читать на русском
Автор
22010
Привітання з Великоднем 2023
Привітання з Великоднем 2023

Теплі слова на найдобріше і світле весняне свято Великодня для вас та ваших близьких.

Великдень або Світле Христове Воскресіння – це одне з найважливіших християнських свят, яке встановлено на честь Воскресіння Ісуса Христа. Це найважливіша подія усієї біблійної історії, яка є центральною. Варто зазначити, що святкування Великодня щороку відбувається у різний час. 2023 року православні східного обряду відзначають свято 16 квітня, а християни західного обряду тижнем раніше — 9 квітня.

Цього дня у церквах відбуваються святкові богослужіння та віряни приходять, щоб освятити свій великодній кошик. У неї кладуть паски, писанки, ковбаси, олію та свічки. Багато хто також освячує фрукти, овочі та алкоголь, проте цього не бажано робити. Виняток – червоне церковне вино (Кагор).

"Телеграф" зібрав найкрасивіші короткі привітання з Великоднем із побажаннями миру та мирного неба, які неодмінно подарують святкову атмосферу вашим друзям та близьким.

Привітання з Великоднем 2023: картинки та листівки

Привітання з Великоднем 2023
Привітання з Великоднем
з Великоднем
з Великоднем 2023
Привітання з Великоднем 2023 картинки
Привітання з Великоднем 2023 листівки
з Великоднем 2023 привітання
з Великоднем привітання
з Великоднем 2023 привітання в картинках

Привітання з Великоднем 2023: вірші та проза

Нехай на цьому світі залишиться все тільки найдобріше, щире та прекрасне. Нехай світ буде чудовим і люблячим кожного з нас. Найголовніше для будь-якого громадянина – це мир та благополуччя. Нехай усі питання вирішуються виключно мирним шляхом. Бажаю, щоб вірними супутниками були доброта, позитив та радість. Любіть одне одного, цінуйте та поважайте!

Святе Воскресіння прийшло!

Як на душі спокійно та тепло!

Нехай буде життя на радості щедре,

Повне тепла, надії та добра!

Дуже шкода, що у сучасному цивілізованому світі досі трапляються війни та військові конфлікти. Давайте цього дня все відмовимося від будь-якої агресії і почнемо вирішувати розбіжності мирно та спокійно. У міжнародний день Миру я бажаю миру та розуміння. Зі святом!

Раніше "Телеграф" повідомляв, чому католики та православні відзначають Великдень у різні дні. А також ми розповідали, що не можна робити у Страсну п’ятницю, яка передує зустрічі Воскресіння Христового.