З днем ангела Ірини! Красиві привітання своїми словами, картинки та листівки

Читать на русском
Автор
13138
Іменини Ірини відзначаються 14 разів на рік
Іменини Ірини відзначаються 14 разів на рік

Інші форми імені Ірина: Іра, Ірен, Іріша, Ірочка, Іруся, Ірішка, Рена, Ріна.

У середу, 18 травня, православна церква вшановує пам’ять великої мучениці Ірини Македонської, яку в народі прозвали Капусницею або Розсадницею, а це означає, що всі дівчата, названі на честь святої, сьогодні відзначають свої іменини.

Ім’я Ірина походить від імені давньогрецької богині Ейрени і означає "спокій", "мир". Зазначимо, що за часів Русі, це ім’я вважалося дворянським. Вважається, що ім’я Ірина має лексичний зв’язок з іменами Аріна, Яріна та Ірена.

Ірини сильні, комунікабельні та рішучі особи. Вони чітко знають, чого хочуть від життя і розуміють свої можливості. Власниці цього імені добре володіють даром слова та мають відмінне почуття гумору. Також Ірини мають прекрасні організаторські здібності і завжди мають власну та незалежну думку, яку готові відстоювати до останнього.

"Телеграф" вітає всіх Ірин з Днем ангела, і на честь свята ми зібрали гарні та яскраві вітання з іменинами, які можна надіслати іменинниці.

Привітання з днем Ірини 2022: картинки та листівки

Привітання з днем Ірини 2022
Привітання з днем Ірини 2022
Привітання з днем Ірини 2022
Привітання з днем Ірини 2022
Привітання з днем Ірини 2022
Привітання з днем Ірини 2022
Привітання з днем Ірини 2022
Привітання з днем Ірини 2022

Привітання з днем Ірини 2022 року своїми словами

Бажаю тобі всього найпрекраснішого, такого ж чистого та щирого, як ти сама! Бажаю, щоб мрії справдилися і всі сьогоднішні побажання перетворилися на реальність! Нехай доля тебе любить і балує, дарує добрих і відданих людей довкола! Дякую що ти є!!! З днем Ангела, Іро!

***

Бажаємо Вам Ірина затишної атмосфери у домі, кохання та теплоти у стосунках, поваги та довіри у колективі, щасливих та радісних років життя!

***

Із днем ангела, Ірино! Будь завжди коханою, вражаючи оточуючих не лише своєю красою, а й прекрасною душею та благородним серцем, чарівністю, чарівністю та магією. Залишайся такою ж зразковою жінкою, яка готова долати перешкоди і боротися за досягнення своїх цілей. Вітаємо!

***

Вітаю із Днем ангела! Бажаю завжди знаходити спільну мову зі своїм ангелом! Щоб він тобі завжди і в усьому допомагав, а ти своєю чергою не змушувала його за тебе червоніти!

***

Ірочко! Хорошого настрою, пахощів улюблених квітів, життєрадісних усмішок та щастя бажаємо у твої іменини!

***

Дорога Ірочко, вітаю тебе від щирого серця і побажати тобі хочу яскравих фарб у житті та чудових моментів, чарівного щастя та щирого кохання, доброї казки та світлої надії, безперечного щастя та везіння!

***

Ірішка, сьогодні, твій день ангела хочу від душі побажати жити з яскравим світлом радості в душі і з доброю вірою в чудеса! Мила Ірочко, нехай кожен день твого життя буде наповнений чарами та магією добра!

Раніше "Телеграф" розповідав, чи будуть у травні 2022-го додаткові вихідні на свята.