Зі Старим Новим роком 2023! Душевні привітання у віршах та прозі

Читать на русском
Автор
6784
Короткі щирі привітання зі святом
Короткі щирі привітання зі святом. Фото pexels.com

Найкращі поздоровлення для тих, хто для вас дійсно важливий і кому ви б хотіли подарувати частинку своєї душі

Окрім Нового року 1 січня, в Україні є традиція відзначати ще й Старий Новий рік. Це незвичайне свято — рідкісний історичний феномен, який з’явився внаслідок зміни літочислення. Розбіжність між юліанським (старим) та григоріанським (новим) календарями становить 13 днів, тому щороку 14 січня українці мають змогу іще раз відзначити прихід Нового року.

Однією з традицій Старого Нового року є поздоровлення рідних та близьких з початком нового етапу життя. В цей день заведено ходити в гості й кликати їх до себе, а ще — надсилати вітання усім, хто для вас важливий. Підібрати гарне вітання допоможе "Телеграф" — ми зібрали для вас найгарніші привітання у віршах, прозі й картинках.

Вітання зі Старим Новим роком 2023 у віршах

Зі Старим Новим роком

Поспішаю привітати!

Щоб усі нещастя боком

Завжди оминали хату.

Щоб були усі щасливі,

Всміхнені й здорові,

Щоб збувались усі мрії

В радості й любові!

***

Зі Старим Новим роком вітаю

Всій родині вашій я бажаю

Успішного року і процвітання,

Збуваються хай усі мрії та бажання.

Хай теплим і затишним буде ваш дім,

Мир і спокій, щоби панували в нім!

***

Старий Новий рік у хаті,

Зустрічай його хутчіш.

Став на стіл горілки пляшку,

Сало і ковбаску ріж.

Принесе нехай це свято

Щастя і добро в сім’ю,

Хай ввійде кохання щире

В душу радісну твою.

Гроші водяться в кишені

І у схованці нехай,

З позитивом у майбутнє

Двері тільки відчиняй.

***

Зі Старим Новим Роком вас вітаєм,

Щастя й радості бажаєм!

У щасливій вашій хаті,

Щоб ви всі були багаті,

Щоб лежали на столі

Паляниці немалі,

Щоб були у вас ковбаси,

Молоко і сало, й м'ясо,

і млинці, і пиріжки,

і м’якенькі пампушки.

Щоб були ви в цій оселі

і щасливі, і веселі!

***

Старий Новий рік наступає,

Все лихе з собою забирає.

Хай взамін щастя подарує,

Добро та успіх вам змайструє.

Щоб здоровою була родина,

Й цінувалася кожнісінька хвилина.

Душевні привітання зі Старим Новим роком 2023

Вітаю зі Старим Новим роком! Нехай весь рік щастить, усі помилки та негаразди лишаються в минулому, а нова історія почнеться в Новий рік із чистого листа. Бажаю в цьому році вам всіляких гараздів: щоб гроші водились, худоба плодилась, здоров’я не турбувало, а рідні й близькі тільки радували! Менше похмурих днів і більше радісних новин!

***

Бажаю вам у Новому році, хоч і за старим календарем, миру та злагоди, щастя й здоров’я, многії літа зі щасливою посмішкою на вустах! Щоб всі в родині були при ділі, а гроші самі знаходили до вас дорогу. Щоб кожен день у Новому році дарував безліч приводів радіти й дякувати Богу! Нехай щастить, із Новим роком!

***

Поспішаю привітати зі Старим Новим роком! Нехай він буде кращим за попередній і подарує вам та вашій сім’ї мир і злагоду, міцне здоров’я та фінансовий достаток. А нашій славній Україні — Перемогу! З Новим роком!

***

Ось і прийшов час починати все з чистого аркуша. Нехай цей новий рік вашого життя буде щасливим і дуже вдалим. Бажаю, щоб у прийдешньому році ви горя не знали, смачно їли й пили, завжди знаходили час для того, що вам подобається, і забули про всі печалі. Мішок грошей — під ліжко, ще два — у банк на зберігання, щоб вже точно на все вистачало! Щасливого Старого Нового року!

***

Вітаю зі Старим Новим роком і побажати хочу, щоб усе старе і непотрібне залишилося в минулому, а новий рік, щоб приніс тільки радість і щастя та наповнив життя яскравим світлом і новими силами, геніальними ідеями і яскравими емоціями, щирою любов'ю та великою удачею!

Раніше ми ділилися найкращими картинками для привітання рідних і близьких зі Старим Новим роком 2023. А ще — текстами посівалок на Василя, щоб у хаті водилися радість і достаток.