День самотніх людей: як прикольно привітати "винуватців" свята

Читать на русском
Автор
4084
Симпатичні листівки для одинаків
Симпатичні листівки для одинаків. Фото Колаж "Телеграфу"

Привітайте своїх знайомих, які напередодні мусили ніяковіти через засилля букетів та кульок у формі сердець навколо

Щороку 15 лютого відзначають не лише Стрітення Господнє та День операційної медичної сестри, а й День самотніх людей. Це неофіційне свято, яке вигадали на противагу Дню Святого Валентина (14 лютого) і яке відзначається на один день пізніше.

Як зауважує сайт daytoday, святкування на наступний день проводиться для людей, які не мають партнера для романтичних стосунків і змушені ніяковіти на День закоханих. Це неофіційне свято знайшло відгук у багатьох серцях, адже не всім вдається постійно перебувати у стосунках — часом наше життя складається зовсім інакше.

15 лютого деякі одинаки дійсно відзначають це свято, спеціально влаштовуючи собі день самотності: вони ходять в кіно, на спа-процедури, займаються шопінгом та іншими приємними речами. Головна мета свята — показати, що життя повноцінне й без наявності другої половинки.

Нагадаємо також, що незабаром починається Масляна. Святкування триватимуть тиждень і на цей період є певні правила та заборони, які диктують нам традиції. Раніше ми розповідали, як на Масницю залучити в дім удачу на цілий рік.