З Міжнародним жіночим днем! Гарні листівки на 8 Березня українською мовою

Читать на русском
Автор
105388
8 Березня – Міжнародний жіночий день Новина оновлена 08 березня 2023, 10:57
8 Березня – Міжнародний жіночий день. Фото Телеграф

Можете привітати яскравою листівкою до 8 Березня маму, бабусю чи подругу

В середу, 8 березня 2023 року, відзначається Міжнародний жіночий день. Для когось це свято асоціюється з настанням весняного тепла, а хтось має ще одну можливість розповісти про боротьбу жінок за свої права.

Останнім часом навколо так званого Дня жінок точаться суперечки в Україні. Народні депутати запропонували перенести дату на річницю з дня народження Лесі Українки. Тим не менш, наразі опитування громадян показало, що люди воліють залишити 8 Березня вихідним.

"Телеграф" публікує добірку гарних листівок на 8 Березня. Ви можете обрати картинку, яка припала до смаку, завантажити на свій гаджет і надіслати в будь-якому месенджері жінці, яку хотіли б привітати. В це весняне свято обов’язково побажайте своїм мамам, бабусям, дружинам і подругам здоров’я, наснаги, миру і щастя!

Листівки на 8 Березня

Привітання з Міжнародним жіночим днем
Листівка на 8 березня
Привітання з 8 березня
Привітання з 8 березня у віршах
З 8 березня
З 8 березня

Привітання з 8 Березня українською мовою

З 8 березня
З 8 березня вірш
З 8 березня
З 8 березня привітання у віршах
З 8 березня
З 8 березня

Раніше "Телеграф" повідомляв, як святкуватимуть Міжнародний жіночий день 8 Березня в 2023 року українці в умовах повномасштабної війни. А також ми писали, які свята люблять в Україні найбільше, адже соціологи помітили декілька свіжих тенденцій.