День українського добровольця 2023: красиві привітання та листівки до свята

Читать на русском
Автор
8242
З днем українського добровольця! Новина оновлена 14 березня 2023, 09:32
З днем українського добровольця!. Фото gettyimages

Щорічно 14 березня в Україні дякують воїнам-добровольцям за проявлений героїзм та готовність захищати нашу країну від ворога

Щороку 14 березня в Україні відзначають молоде, але дуже важливе свято – День українського добровольця. На офіційному рівні його запровадили 17 січня 2017 року. І ця дата вибрана неспроста — саме у цей день у 2014-му в Нові Петрівці для бойової підготовки прибули перші добровольці Майдану.

Хоч це свято і є досить молодим, явище, якому воно присвячене, з давніх-давен притаманне українському народові. Українці ніколи не були байдужими до свого сьогодення та майбутнього, до долі своїх сімей, друзів та земляків. Це яскрава національна риса українців — бути небайдужим до свого минулого та майбутнього. Особливо важливим цей день є зараз — у часи війни. Тому "Телеграф" зібрав для вас найкращі привітання та красиві листівки, якими ви можете привітати з Днем українського добровольця своїх рідних та близьких, які зараз захищають нас і нашу славну Україну.

Картинки й листівки до Дня українського добровольця 2023

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Привітання з Днем українського добровольця 2023

Сьогодні ми відзначаємо День українського добровольця і з гордістю дивимось на вас — тих, хто вирішив захищати Україну, бо так велить ваше серце. Ви — найкращий цвіт нації і ті, ким ми пишаємося щодня. Тож бажаю вам міцного здоров'я, сили духу і нових перемог для нашої неньки України! Низький вам уклін і щира подяка за відданість та небайдужість.

***

З відважним Днем тебе вітаю!

Хай усміхнеться тобі доля,

Удача поряд хай літає,

Хай буде дім, сім’я і воля!

***

Вітаю вас, шановні добровольці, з Днем вшанування вашої мужності та самовідданості! Хай Бог оберігає вас на шляху до перемоги і дарує мир та благополуччя вам і нашій країні! Щиро дякую за вашу відданість і віру в майбутнє України!

***

З Днем добровольця вітаю!

Мужності тобі бажаю.

Неба мирного над головою

І ніколи не пізнати бою.

***

Щиро вітаю тебе з Днем українського добровольця! У це свято мужності та відваги хочу побажати тобі сил і наснаги творити історію України й бути тим, хто принесе нашу Велику Перемогу над ворогом! Нехай щодня тебе супроводжує удача та Боже благословення. Залишайся таким же відважним, мудрим, сильним і небайдужим. Дякую за все, що ти робиш!

***

Зі святом державним тебе привітаю!

Відваги й наснаги тобі побажаю!

Досягнень високих і здійснення мрій

Побільше життєвих і світлих надій!

Раніше ми розповідали, які ще свята у березні 2023 року відзначатимуть українці. Серед них, наприклад, день СБУ та день Нацгвардії України.