Вітання татові на ювілей: найтепліші побажання від дочки

Читать на русском
Автор
1159
З ювілеєм татові
З ювілеєм татові. Фото telegraf.com.ua

Скажіть татові найважливіші слова у його ювілей

Ювілей — знакова подія у житті людини та її близьких. Підготовка до святкування ювілею тата включає не лише покупку подарунків та приготування сюрпризів. Важливо ще й підібрати правильні слова, які допоможуть передати всі почуття та змусять ювіляра почуватися особливим.

Від хвилювання не завжди виходить сказати гарні слова та висловити свою любов. "Телеграф" вирішив допомогти з цим та зібрав привітання з ювілеєм татові від дочки. Залишається тільки вибрати найкраще для вас і відправити його імениннику.

Вітання татові з ювілеєм від дочки

Дорогий татко! Для мене ти завжди був взірцем ідеального чоловіка: мудрий, дотепний, добрий, цілеспрямований. Та людина, яка знає, що їй потрібно від життя. Я вітаю тебе з ювілеєм і бажаю, щоб ти, незважаючи ні на що, залишався такою ж прекрасною і чуйною людиною і таким же чудовим батьком! Бажаю міцного здоров’я та довгого, безтурботного та напрочуд легкого життя!

***

Татку, з ювілеєм тебе! Бажаю довгого та щасливого життя! Міцного козацького здоров’я, надійних друзів, кохання та тепла! Ти в мене найкращий, найулюбленіший, надійніший і розуміючий!

***

Татку, ти в мене ідеальний. Коли я була маленька, ти катав мене на шиї, купував морозиво та цукерки. Я росла і ти завжди тішився моїми успіхами та досягненнями. Мені з тобою дуже пощастило. Я вітаю тебе з ювілеєм і бажаю, щоб ти був щасливий, здоровий і жив у достатку!

***

Татку, у твій ювілей так багато хочеться тобі побажати. Бажаю тобі здоров’я та енергії, нехай доля опікується тобою, і негаразди навіть не з’являються на горизонті. Люблю тебе, тату, зі святом тебе!

***

Працьовитий, сильний, сміливий, все це мій батько улюблений. Такий рідний, найміліший, великий сім’ї необхідний. Бажаю татові у ювілей повеселитися від душі. Здоров’я, щастя неодмінно, удачі, грошей та кохання!

Раніше "Телеграф" публікував гарні поздоровлення з ювілеєм для мами.