Привітання з днем народження свекрусі у прозі: побажання для мами чоловіка від щирого серця

Читать на русском
Автор
16445
telegraf.com.ua

Виберіть для свекрухи найкраще вітання

Свекруху не можна вибирати, але можна вибирати, як привітати свекруху з днем ​​народження. Незалежно від того, чи теплі у вас стосунки, або ви не можете ужитися з мамою свого чоловіка, її день народження ігнорувати не можна. Надішліть хоча б коротке привітання свекрусі з днем ​​народження у прозі. Іменинниця явно оцінить такий знак уваги з вашого боку і в неї підніметься настрій.

Якщо вам важко підібрати слова, щоб привітати свекруху з днем народження у прозі, допоможе добірка побажань, яку склав "Телеграф". Будь-яке з цих привітань можна відразу ж відправити іменинниці, або ж персоналізувати їх.

Вітання з днем народження свекрусі у прозі

З днем народження, моя дорога свекруха! Сьогодні дуже особливий для всіх нас день, і я хотіла б сказати, що ви дуже важливі для мене. Я багато чого навчилася у вас. Дуже дякую за те, що прийняли мене як вашу невістку. Нехай у вас все буде добре і нехай усі ваші мрії здійснюються!

***

Я можу з гордістю сказати, що маю дві мами. Одна – моя мама, яка народила мене, а друга – Ви, бо зробили мене ідеальною дружиною. Ви найкраща свекруха на світі. Спасибі вам за все! З Днем народження, люба!

***

Я вас давно вже мамою називаю і зараз, вітаючи з днем народження, хочу сказати, що ви — найкраща свекруха у світі! Нехай, якщо і з’являються зморшки — то лише від сміху та усмішок, а хвилювання будуть — лише приємні. Бережіть себе і частіше влаштовуйте собі свята, а ми завжди вас у цьому підтримаємо!

***

Вітаю найчарівнішу свекруху, з Днем Народження! Нехай у Ваше життя щастя вривається без попередження, нехай у сім’ї панує любов та добробут. Бажаю Вам бути завжди усміхненою та щасливою!

***

Дорогоцінна моя свекрухо, прекрасна та чарівна жінка, улюблена наша мама, з днем народження вітаю Вас від щирого серця! Щиро дякую Вам за тепло, яким Ви зігріваєте нас усіх, за розумні поради, за лагідне терпіння та турботу! Нехай молодість та яскравість почуттів, зворушлива ніжність та жіночність залишаються у Вас на довгі роки!

Коротке вітання свекрусі з днем народження у прозі

Від щирого серця – щастя, здійснення бажань! Нехай життя, як яскрава мозаїка, складається зі світлих фарб радості, незабутніх подій, а кожен новий день дарує удачу та чудовий настрій!

***

Дорога наша мама, улюблена бабуся і свекруха! Бажаємо тобі довгих і нескінченно щасливих років життя, здоров’я та добробуту. Бажаємо, щоб ти ніколи не сумувала, не хворіла і не турбувалася. Бажаємо, щоб ти завжди була такою ж доброю, чуйною та відкритою жінкою. Нехай твоя доброта приносить щастя тобі та всім тим, кого ти любиш. З Днем народження!

***

Дорога свекрухо, з днем народження! Від щирого серця хочу Вам побажати добробут, розуміння та міцного здоров’я. Нехай у Вашому домі завжди панують гармонія та затишок. Я бажаю Вам терпіння та віри, щастя та любові. Залишайтеся такою ж прекрасною та сильною жінкою!

***

Від щирого серця вітаю Вас з днем народження! І нехай Ваше життя буде розфарбоване лише яскравими фарбами, небо завжди залишається блакитним, і щодня приносить лише радість. Міцного Вам здоров’я, довголіття, сімейного тепла та затишку.

***

З днем народження, люба мамо! Бажаю Вам величезного щастя, лише позитивних емоцій, завжди веселого настрою та міцного здоров’я. І нехай усмішка ніколи не сходить у Вас з лиця.

Раніше "Телеграф" публікував добірку гарних листівок із днем народження мамі від сина.