З Днем вчителя! Привітання та яскраві картинки з теплими словами для ваших педагогів

Читать на русском
Автор
9674
У День вчителя також порадує гарний букет
У День вчителя також порадує гарний букет. Фото Freepik

Добірка найкращих побажань у віршах та прозі для улюблених вчителів

Це свято відзначається в Україні в першу неділю жовтня, і цього року воно припало на 1 жовтня. Коли в Україні День вчителя, багатьом людям є кого привітати — і для цього не обов’язково бути учнем чи батьком учня.

Цього дня ми можемо згадати та відзначити працю та самовідданість усіх вчителів, які стали нашими наставниками на шляху до успіху. "Телеграф" пропонує добірку привітань та красивих картинок, які ви можете завантажити та надіслати педагогам.

День вчителя — листівки та вітання

З Днем Вчителя у віршах
Джерело: "Телеграф"
З Днем Вчителя вітання у віршах
Джерело: "Телеграф"
З Днем Вчителя
Джерело: "Телеграф"
З Днем Вчителя листівка
Джерело: "Телеграф"
З Днем Вчителя листівки
Джерело: "Телеграф"
З Днем Вчителя листівка
Джерело: "Телеграф"

Що можна побажати вчителям на День вчителя — вітання у прозі

З Днем вчителя! Дякуємо за терпіння, працю та натхнення, які Ви приносите у наше життя. Нехай кожен день буде сповнений радістю від успіхів Ваших учнів!

Цього особливого дня хочу висловити подяку за Ваш внесок у наших дітей. Ваші уроки – як яскрава зоря на небесах знань, яка висвітлює шлях до успіху. Нехай цей день принесе радість та задоволення від Вашої нелегкої праці!

З Днем вчителя! Ви не тільки передаєте свої знання, а й надихаєте прагнути кращого. Дякую за Ваше терпіння, мудрість та турботу. Нехай цей день буде наповнений радістю та приємними сюрпризами!

Дорогий вчитель! Ваш внесок у нашу освіту неоціненний. Дякуємо за Ваше терпіння, за Ваші старання та за натхнення, якими Ви наповнюєте наші навчальні дні. Нехай цей День вчителя принесе Вам море позитивних почуттів!

Сердечно вітаю Вас із Днем вчителя! Ваша відданість і любов до навчання роблять Вас справді видатним педагогом. Нехай цей день буде сповнений радості, посмішок та заслужених похвал!

Раніше ми розповідали, що погода в Україні у жовтні різко зміниться. Настав час діставати речі тепліше, вже 1 жовтня Україну накриють дощі.