Привіт, листопад! Яскраві осінні листівки та картинки для найкращих друзів та рідних

Читать на русском
Автор
2123
Прийшла золота пора
Прийшла золота пора. Фото Freepik

Цього місяця українці відзначають кілька важливих свят

Вже листопад на подвір’ї, а повірити в те, що незабаром зима, як і раніше, складно. Погода в Україні радувала у перші осінні місяці надзвичайним теплом, і листопад, за прогнозами синоптиків, не стане винятком.

Третій місяць осені приніс українцям чимало важливих дат. Це і соціальні свята, такі як Міжнародний день студентів (17 листопада) та Всесвітній день дитини (20 листопада). І серйозні державні пам’ятні дні, серед них День Гідності та Свободи (21 листопада) та День пам’яті жертв Голодомору (25 листопада). І професійні свята — 4 листопада у залізничників, 5 листопада — у соціальних працівників, 10 листопада — у бухгалтерів і далі, до кінця місяця, ще ціла низка фахівців своєї справи.

А ще в листопаді відзначають свої професійні Дні цілих чотири роди військ Збройних сил України. Військові свята у листопаді 2023 — це 3-го числа у військовослужбовців ракетних військ та артилерії, а також інженерних військ, 21 листопада — десантно-штурмових та 30 листопада — радіотехнічних військ Повітряних сил. Завдяки їм та іншим захисникам України ми можемо бажати один одному теплої та мирної осені у цей тривожний час.

Виберіть одну або кілька із цих чудових листівок, щоб привітати своїх друзів, рідних та близьких та підняти їм настрій у перший день нового місяця. Ви можете звантажити картинки та відправити в будь-якому месенджері тим людям, про яких думаєте.

З першим днем листопада — картинки та листівки

привіт, листопад - картинка
З 1 листопада картинки
З 1 листопада картинки
З 1 листопада картинки
З 1 листопада картинки

Якщо ви не знайшли відповідну картинку, дивіться інші яскраві вітання з 1 листопада! Раніше "Телеграф" опублікував повний календар свят в Україні цього місяця. Як ми відпочиваємо у листопаді 2023 року, дивіться в інфографіці за посиланням.