З першим листопада! Листівки, красиві картинки та побажання доброго ранку для ваших близьких

Читать на русском
Автор
5019
Привітайте рідних та друзів із першим днем нового місяця
Привітайте рідних та друзів із першим днем нового місяця. Фото Freepik

У листопаді українці відзначатимуть низку важливих дат

Сьогодні перший день останнього місяця осені. І хоча зима близько, погода в Україні продовжує залишатися не по-листопадовому теплою. Звичайно, до холодів потрібно підготуватися, а поки що можна привітати своїх близьких друзів, рідних та добрих знайомих із першим днем листопада!

Цей місяць приніс українцям не лише важливі пам’ятні дати та інші державні дні, а й великі церковні свята. Так, уже 8 листопада віряни вшановуватимуть пам’ять святого архістратига Михаїла, захисника людей та голови воїнства небесного. А 21 листопада – відзначати Третю Пречисту. Це свято встановлено на честь Введення у храм Пресвятої Богородиці.

15 листопада розпочнеться Різдвяний пост 2023 року в Україні. Нагадаємо, цього року, починаючи з вересня, набув чинності новий церковний календар, і дати неперехідних православних свят в Україні змістилися.

"Телеграф" підготував добірку яскравих осінніх картинок, які ви можете сьогодні відправити небайдужим вам людям, щоб підняти їм настрій у цей тривожний час. Нам усім потрібно трохи радості, і сьогодні — чудова нагода, щоб підтримати один одного!

З першим листопада — доброго ранку!

з 1 листопада доброго ранку
Доброго осіннього ранку!
З першим днем листопада
З першим днем листопада!
вітання з 1 листопада
Побажання з першим днем листопада
привіт листопад листівка
Привіт, листопад!
привіт листопад картинка
Побажання до першого дня листопада

Якщо ви не побачили листівку, яку хотіли, подивіться ще одну добірку яскравих привітань з 1 листопада! А раніше "Телеграф" опублікував повний церковний календар на листопад 2023 року. Окрім низки важливих релігійних свят, які за новим стилем відзначаються у нові дати, у листопаді буде дві батьківські суботи.