З Днем працівників прокуратури 2023! Найкращі вітання у листівках

Читать на русском
Автор
1850
День працівників прокуратури відзначається в Україні 1 грудня щорічно
День працівників прокуратури відзначається в Україні 1 грудня щорічно. Фото Freepik

Привітайте з професійним святом своїх рідних чи знайомих

Першого дня зими, коли випадає народне свято Наумів день, відзначається професійне свято для представників одного з ключових елементів правової системи будь-якої країни — прокуратури. Щорічно 1 грудня в Україні відзначається День працівників прокуратури.

Це свято було започатковано у листопаді 2000 року указом другого президента України, Леоніда Кучми. Варто зазначити, що правова система нашої країни почала формуватися ще в давнину, у період Київської Русі.

Як і в більшості професійних свят, у День працівників прокуратури проводяться різноманітні корпоративи та урочистості. Традиційно видаються нагороди, присвоюються звання, вручаються премії, а також пам’ятні подарунки та подяки найкращим співробітникам.

"Телеграф" щиро вітає всіх працівників прокуратури із цим професійним святом! Ми підготували барвисті привітання у вигляді листівок та вітальних картинок спеціально з цієї нагоди.

листівка з днем працівників прокуратури України 1 грудня 2023
листівка з днем працівників прокуратури України герб
листівка з днем працівників прокуратури України українською
листівка з днем працівників прокуратури України 1 грудня
листівка з днем працівників прокуратури України 2023
листівка з днем працівників прокуратури
листівка з днем працівників прокуратури України

Раніше "Телеграф" розповідав, звідки з’явилася традиція дарувати "Миколайчики". Дізнайтеся у попередньому матеріалі, чому, коли святкують день Святого Миколая, дарують подарунки дітям та один одному.