З прийдешнім Новим 2023 роком: найкращі СМС-привітання і листівки

Читать на русском
Автор
66411
Добірка яскравих листівок і привітань з Новим роком
Добірка яскравих листівок і привітань з Новим роком. Фото freepik.com

Привітайте своїх близьких із настанням Нового Року 2023

До Нового року залишилось зовсім небагато, а це означає, що потрібно вже зараз вітати близьких, друзів, родичів із прийдешнім святом. Нагадаємо, що 2023 рік пройде під заступництвом Чорного Водяного Кролика.

Астрологи запевняють, що наступний рік буде більш сприятливим або, принаймні, менш видовищним, ніж рік Тигра, що минає. Кролик принесе те, чого українцям не вистачало цього року: мир і успіх. "Телеграф" вітає всіх своїх читачів з прийдешнім Новим 2023 роком! Ми дякуємо вам за те, що були з нами цього доволі нелегкого року.

Ми зібрали для вас красиві привітання, картинки та листівки зі святом, які ви зможете надіслати своїм близьким та друзям.

Привітання з Новим роком-2023:

Вітаємо Вас із наближенням найрадіснішого, найдобрішого, чарівнішого свята — Нового року! Нехай цей рік стане чергою щасливих і радісних днів, наповнених любов’ю, добром та вірою у краще!

листівка з прийдешнім новим роком 2023 кролика

Нехай у Новому Році життя буде багатим на незабутні враження, хай мрії збуваються, сяють на обличчях посмішки, очі світяться щастям! Нехай в душі буде більше добра! Здоров’я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку, подорожей і хороших подій. Нехай 2023-й дарує тільки найкраще!

листівка з прийдешнім новим роком 2023 кролика

Новий рік вже мчить до нас,

Щоб щастило повсякчас,

Як зірок було на небі,

Усього, що всім нам треба!

Щастя, грошей вам, достатку!

Хай ялинка сяє в хатці,

Будуть в домі хліб та сало,

Щоб весь рік не сумували!

листівка з прийдешнім новим роком 2023 кролика

Нехай прийдешній Новий рік буде сповнений чудових подій, чарівних подарунків та приємних сюрпризів! Бажаю святкового настрою, величезного щастя та сталевого здоров’я! Нехай усі заповітні мрії збудуться цієї казкової ночі!

листівка з прийдешнім новим роком 2023 кролика

З Новим 2023 Роком!

Позитиву та везіння,

Радості переплетіння,

Сонячних та гарних днів,

Щоб усе в житті зумів!

листівка з прийдешнім новим роком 2023 кролика

Якщо не хочете роздратувати символ 2023 року — Водяного Кролика, потрібно знати, в яких прикрасах не можна зустрічати цей Новий рік.