Рецепт дня: Зимовий напій ЕГГ-НОГ з ароматом ванілі (Фото)
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Невагома кремова пінка, спокусливий аромат і солодкий молочно-вершковий смак — танець молока та спецій для вашого святкового настрою.
ІНГРЕДІЄНТИ:
Молоко 2 склянки
Жовтки 2 шт.
Згущене молоко 2 ст. л.
Кориця ¼ ч. л.
Ванільний цукор 1 ч. л.
Гвоздика дрібка
Збиті вершки за смаком
Мускатний горіх за смаком
ПРИГОТУВАННЯ:Етап № 1
У невеликій каструлі змішуємо молоко, ванільний цукор, корицю, гвоздику та згущене молоко. Розігріваємо пряну молочну суміш на повільному вогні, не доводячи до кипіння.
Етап № 2
Жовтки збиваємо з цукром за допомогою блендера. Тоненькою цівкою вливаємо тепле молоко, продовжуючи збивати суміш.
Етап № 3
Отриману масу виливаємо назад у каструлю та розігріваємо на маленькому вогні, доки суміш не загусне. Тримаємо на гарячій плиті ще 5 хвилин.
Етап № 4
Розливаємо егг-ног у склянки, прикрашаємо збитими вершками та посипаємо тертим мускатним горіхом.
Етап № 5
Правила Великого Посту: поради, що не можна робити та їстиЧастуємо розкішним коктейлем близьких. Зимова казка у склянці насамперед привабить до столу дітлахів.