Рецепт дня: салат "Серце" до Дня Святого Валентина
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Як приготувати салат "Серце" на День святого Валентина.
Не знаєте, що приготувати на 14 лютого?
Ми радимо зробити смачний і простий салат у вигляді серця, прикрасивши його в дусі Дня святого Валентина. Це допоможе створити святковий настрій без зайвих клопотів.
Салат на День святого Валентина
Час приготування:
15 хвилин
Калорійність:
224 ккал на 100 г
Інгредієнти:
250 г вареного курячого філе
1 яблуко
150 г твердого сиру
Червона ікра – для декору
150 г майонезу
Спосіб приготування:
Підготувати всі інгредієнти: курячу грудку, сир і яблуко.
Викласти продукти у вигляді серця: перший шар – відварна куряча грудка з майонезом.
Другий шар – зелене яблуко без шкірки, порізане кубиками або натерте і заправлене майонезом.
Третій шар – дрібно натертий сир, змащений майонезом.
Прикрасити салат червоною ікрою.
Як приготувати ікру в домашніх умовах
Смачну "ікру" можна зробити з імбирно-морквяного фрешу з додаванням агару. Для цього видавіть сік з 400 г моркви і процідіть. На літр рідини додайте 10 г агар-агару.
День закоханих буде теплий і сонячний: прогноз погоди на 14 лютогоПідігрійте суміш, постійно помішуючи. Додайте сіль і цукор за смаком. Коли маса почне загусати, зніміть з плити. Візьміть диспенсер або шприц і, набираючи суміш, капайте в холодну олію. Розмішайте "ікру" і процідіть через сито, щоб відокремити від масла.
Таке блюдо натуральне і корисне, правда, до рибного делікатесу воно не має ніякого відношення. Але для декору салату – в самий раз.