Рецепт дня: паста з травами

Автор

Рецепт смачної італійської пасти з травами.

Паста з травами

Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 4

Інгредієнти:

3 яйця;

300 грамів спагеті;

свіжа петрушка, базилік;

100 грамів тертого пармезану;

8 ст. л. вершкового масла;

сіль, перець за смаком.

Одяг який дешевить ваший образ (Фото)

Рецепт приготування пасти з травами:

1. Відваріть спагеті до стану аль денте (близько 7 хвилин у киплячій воді в залежності від виду макаронів).

2. Поки макарони варяться, розбийте яйця, додайте до них трави, пармезан, спеції  і добре збийте. 

3. Коли паста буде готова, злийте воду і поверніть спагеті в гарячу каструлю. Залийте макарони яєчною сумішшю, інтенсивно перемішайте протягом 2-3 хвилин. Додайте вершкове масло і перемішайте ще раз.

4. За бажанням, у пасту ви можете додати будь-які інгредієнти, які вам до смаку: томати, креветки чи тунець.

СМАЧНОГО!!!