Рецепт французьких тостів із черствої паски

Автор
942
Рецепт французьких тостів із черствої паски

Після Великодня у багатьох надто завбачливих господинь може залишитися святкова паска. Однак за кілька днів свята вона може втратити смак і зачерствіти.

Та не поспішайте згодовувати великодні смаколики пташкам.

Рецепт французьких тостів з паски

Інгредієнти:
12-14 шматочків "засихаючої" паски (від 2х днів),
80 г цукру,
400 г вершків (від 30% жирності),
ванільний цукор,
яйця,
вершкове масло для змащування пательні.

Приготування:

Отож, спочатку треба збити жовтки з ваніллю, цукром та вершками. Далі кожен шматочок паски занурити цю суміш. Потримати декілька секунд, дістати та дати стекти зайвому.

Сковорідку слід поставити на середній вогонь та розтопити вершкове масло. Смажити тости по 2 хв з кожного боку до скоринки.

Рецепт дня: пудинг із гарбуза

Ці тости можна подавати з нутеллою, кленовим сиропом, свіжими ягодами та фруктами, карамеллю, джемом, морозивом тощо.