Смак як у піцерії: простий рецепт ароматної піци на тонкому тісті
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Рецепт смачною та ароматною піци, яку зможе в домашніх умовах приготувати кожен
Ніжна, соковита й ароматна піца на тонкому тісті та з хрусткою скоринкою полюбилася кожному. Але не всі зможуть в домашніх умовах приготувати цю страву як з піцерії. Пропонуємо легкий поетапний рецепт смачної піци, яка точно вийде.
Інгредієнти:
Тісто:
- Дріжджі (пресовані) - 6 г;
- Вода (тепла) - 70 г;
- Цукор - 0,5 ч.л;
- Сіль щіпка;
- Борошно - 125 г;
- Масло - 1 ст. л.
Начинка:
- Соус або кетчуп;
- Шинка - 100 г;
- Помідори - 1 шт;
- Печериці - 1 шт%
- Твердий сир - 100 г
- Солодкий перець - 1 шт.
Приготування:
Дріжджі розтерти разом з цукром і сіллю. Додати теплу воду і перемішати до однорідної консистенції. Після цього просіяти борошно і почати замішувати тісто. Коли інгредієнти стануть однорідною масою, додати масло і замісити м'яке, еластичне тісто.
Готове тісто змастити улюбленим соусом або кетчупом. Зверху добре затерти сиром - в цьому весь секрет смачної піци. Начинку тонко нарізати та викласти спочатку помідори, потім шинку, перець і печериці.
Випікати при температурі 220 градусів приблизно 10 хвилин. Смачного!