Крамбл з ягодами: надзвичайно смачний літній десерт

Автор

Готування не займе багато часу, а смак страви приємно здивує

Хочеться дуже смачного десерту, але швидкого приготування? Легко! У нас є такий рецепт! Особливо актуальний він літом, коли є багато ягід!

Спеціально для вас "Телеграф" підготував надзвичайно простий і смачний рецепт крамблу з ягодами.

Інгредієнти:
  • Борошно - 100 г;
  • Цукор - 50 г;
  • Масло - 50 г;
  • Ваніль або коричневий цукор для посипки.
Начинка:
  • Ягоди або фрукти - 400 г (можна змішати);
  • морозиво для подачі за бажанням.
Приготування:

Об‘єднати борошно з цукром, додати холодне масло порізане кубиками та швидко розтерти до крихти. Поставити у морозильну камеру.

Тим часом приготувати начинку: якщо ягоди чи фрукти дуже кислі, додати трішки цукру та перемішати. Якщо смак вас задовільняє, цукор додавати не потрібно.

У форму (можна 1 велику або в окремі креманки) викласти ягідки, тоді засипати тістом, посипати цукром і випікати у розігрітій духовці до 200 градусів (режим верх-низ без конвекції) 20-25 хвилин.

Охолодити (достатньо до теплого стану) і вже можна подавати.

Смачного!