Шок-контент! Вагітна у 13 від 10-річного хлопця

Автор
1687
Шок-контент! Вагітна у 13 від 10-річного хлопця

13-річна школярка розповідає про вагітність в Instagram.

В кінці січня вийшов випуск ток-шоу «Андрій Малахов. Прямий ефір », в якому розповіли історію семикласниці Даші з Красноярського краю, яка завагітніла від свого друга четверокласника Івана. Відразу після ефіру Даша завела сторінку в Instagram. І за два тижні на неї підписалися близько 70 тисяч осіб. В акаунті вона показує, що ходить в школу, слухає реп, веселиться з друзями, викладає відео по хештегом #вагітнав13 і, звичайно, розповідає про своє становище.

«Була на узі. 10 тижнів і 3 дні. Скоро опублікую сам знімок УЗД », - написала Даша.

Мама дівчинки Олена каже, що дізналася про вагітність випадково, але у всьому підтримує доньку.

«Спочатку думали, що у неї отруєння, але поступово стало приходити усвідомлення того, що справа зовсім не в проблемі зі шлунком. Купили тест на вагітність, а він показав позитивний результат. Довелося зізнатися, що з Ванею вони розважилися один раз. Як так вийшло - не знають. І рука не піднімається її під ніж сунути, і вона не хоче своєї дитини вбивати. Краще нехай так, ніж я Дашу суну під ніж, і більше вона не зможе мати дітей ».

До речі, мама Даші знала, що школярка добре спілкується з Ванею, але вона не підозрювала, що у них був інтимний зв'язок.

Билли Айлиш снялась в яркой фотосесии для престижного глянца (Фото)

«Даша зізналася у всьому, але я до сих пір не розумію, як у них все це сталося», - зізналася вона в програмі Малахова.