Акторка Алісса Мілано підтримала Україну після атаки на "Охматдит" (фото)

Читать на русском
Автор
757
Акторка Алісса Мілано висловила підтримку Україні Новина оновлена 09 липня 2024, 09:27
Акторка Алісса Мілано висловила підтримку Україні. Фото Getty Images

Світова зірка показала у соцмережі кадри після ракетного удару

Відома американська актриса Алісса Мілано, яка свого часу зіграла роль Фібі у популярному серіалі "Всі жінки — відьми", підтримала Україну після масованого ракетного удару у понеділок, 8 липня. Зірка вже давно підтримує нашу країну, а навесні 2024 стала амбасадором проекту UNITED 24.

У своєму Instagram Алісса Мілано опублікувала пост із кадрами руйнувань дитячої лікарні "Охматдит", яка постраждала внаслідок прильоту ракети у понеділок, 8 липня. Також актриса у сторіс опублікувала інші фото та відеоматеріали наслідків російської атаки на Україну цього дня. Таким чином, вона висловила свою підтримку українцям після чергового акту тероризму з боку РФ.

Аліса Мілано

Зазначимо, що на акаунт Мілано підписані майже 4 мільйони користувачів. Багато хто з них відгукнувся в коментарях зі словами підтримки українцям та з засудженням дій РФ. Крім того, в коментарі прийшли й українці, які подякували зірці за підтримку та поширення правди про дії РФ та війну в Україні.

Аліса Мілано підтримала Україну

Відомо, що Алісса Мілано приєдналася до ініціативи UNITED 24 у травні 2024 року разом із ще однією світовою зіркою — актрисою Гіларі Свенк. А про свою підтримку Україні Мілано заявила ще раніше — 9 червня 2022 року актриса опублікувала фото у синьо-жовтій футболці від українського бренду та закликала шанувальників купувати такі ж футболки, адже гроші з їхнього продажу спрямовані на підтримку українців, які постраждали від війни.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Максим Галкін несподівано відреагував на ракетний удар по "Охматдиту". Артист опублікував відповідний пост у соцмережі.