Пугачова слідом за Галкіним перервала мовчання і підтримала Україну після прильоту по "Охматдиту"

Читати російською
Автор
Новина оновлена 09 липня 2024, 12:37

Артистка виклала фото з пораненою дитиною та написала емоційне послання

Відома російська артистка, Примадонна радянської та російської естради Алла Пугачова, яка втекла з РФ після повномасштабного вторгнення в Україну, слідом за своїм чоловіком Максимом Галкіним підтримала українців після прильоту по "Охматдиту". Щоправда, зробила це у своєму стилі — завуальовано.

Алла Борисівна після місяця мовчання в Instagram опублікувала фото пораненої під час прильоту по "Охматдиту" дитини та написала коротке, але ємне послання. Цей знімок із дитиною в крові у понеділок, 8 липня, облетів увесь світ — він демонструє всю жорстокість та нещадність російських ударів по Україні.

"Бог терплячий, але всьому є межа", — коротко підписала фото з дитиною Пугачова.

Скріншот зі сторінки Пугачової

Зазначимо, що перед цим свою підтримку українцям відкрито висловив чоловік Пугачової Максим Галкін, якого визнано в Росії іноагентом. Він також опублікував фото з "Охматдиту" та розповів про жертв масованого ракетного удару армії РФ по українських містах. "Це якесь нескінченне пекло. Найглибші співчуття сім’ям загиблих", — написав Галкін.

Як і Галкін Пугачова закрила коментарі під цим постом, мабуть, щоб уникнути хейту від росіян, які підтримують політику Путіна та удари по Україні. При цьому варто зауважити, що Алла Пугачова з початку повномасштабної війни ніколи відкрито і прямо не висловлювалася щодо підтримки України, а робила лише завуальовані пости з натяками.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Осадча, Клопотенко, Каменських та інші зірки відреагували на атаку по "Охматдиту". Знаменитості закликають не мовчати про трагедію.