Мстить росіянам за удар по "Охматдиту": де зараз служить лідер гурту "Бумбокс" Хливнюк і як він виглядає (фото)

Читать на русском
Автор
3672
Андрій Хливнюк зі зброєю в руках показав, як мститься за "Охматдит" Новина оновлена 10 липня 2024, 10:20
Андрій Хливнюк зі зброєю в руках показав, як мститься за "Охматдит". Фото Колаж "Телеграфу"

Музикант показав фото з фронту і як мстить за приліт по "Охматдиту"

Лідер відомого українського гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк зараз перебуває на фронті. Після удару російської ракети по дитячій лікарні "Охматдит", музикант вирішив помститися окупантам.

В Instagram Хливнюк оприлюднив фото, на якому тримає снаряд з написом: "За Охматдит". Таким чином, артист відімстив росіянам за атаку на дитячу лікарню "Охматдит".

Андрій Хливнюк

Відомо, що внаслідок удару загинуло вже 2 людей, ще 32 отримали поранення. Також 8 дітей забрали до лікарні з різними травмами.

Окрім того, Андрій поширив Instagram-сторіс, у якій закликав людей перетворювати злість на допомогу українським військовим.

"Трансформуйте свою лють в дію. Забезпечуйте військо", – написав Хливнюк.

Андрій Хливнюк, Бумбокс

Де перебуває зараз Андрій Хливнюк

Лідер "Бумбокс" Андрій Хливнюк від початку повномасштабного вторгнення став на захист держави від російського агресора. Спершу він служив у окремому підрозділі столичного управління патрульної поліції. Під час одного з виїздів на завдання отримав поранення під час мінометного обстрілу.

Згодом співак долучився до лав Збройних Сил України. Андрій став оператором ударного дрона Punisher на Півдні. Він брав участь у бойових діях на Херсонщині і також був поранений. У 2023 році президент Володимир Зеленський нагородив Хливнюка високою нагородою — орденом "За мужність" III ступеня.

Хливнюк поранення

На початку року виконавець отримав ще одну відзнаку — нагрудний знак "Захисник України" від Ради національної безпеки та оборони України.

Відомо, що зараз Андрій є командиром підрозділу та 2 екіпажів. Коли з'являється можливість, музикант дає концерти за кордоном, збираючи кошти на ЗСУ.

Хливнюк  нагорода

Раніше "Телеграф" розповідав, що акторка Алісса Мілано підтримала Україну після атаки на "Охматдит". Зірка опублікувала відповідний пост у соцмережі.