Ірму Вітовську "мажори" за зауваження відправили "зі свічками до "Охматдиту"

Читати російською
Автор
Новина оновлена 09 липня 2024, 20:59

Актриса зазначила, що молодь поводилася нахабно і слухала голосно музику

Вівторок, 9 липня, у Києві та Кривому Розі оголошено Днем жалоби за загиблими внаслідок масштабної ракетної атаки. Але, на жаль, не всі виявляють належну повагу до пам’яті жертв російської агресії. Українська актриса Ірма Вітовська розповіла про інцидент із київськими "мажорами".

Знаменитість опублікувала коротку історію на своїй сторінці у Facebook. Ірма зізналася, що її дуже обурила поведінка молодих людей.

Багато українців з тяжким болем переживають вчорашній ракетний удар по країні, адже він забрав життя 38 людей, близько 200 — отримали поранення різного ступеня важкості. Росіяни розбомбили корпус відомої у всьому світі дитячої лікарні "Охматдит", а також завдали ударів по житлових кварталах.

Але, судячи з усього, вчорашня трагедія не на всіх вплинула однаково. У Києві молоді люди в машині включили голосно музику, оскільки у них була "туса" і коли відома артистка Ірма Вітовська зробила їм зауваження, вони не відреагували. "Мажорам" все одно було на людей, які попереджали їх, що викличуть співробітників поліції.

У своїй першій публікації Ірма запитала підписників, куди звертатися за такої зухвалої поведінки молодих людей. А потім доповнила публікацію, наголосивши, що молоді люди на зауваження сказали їй "взяти свічки та йти до "Охматдиту". Ірма відзначила у своєму пості Національну поліцію України, СБУ, а також київський обласний ТЦК, зазначивши, що якщо співробітників цих структур цікавить інцидент, у неї є номери автомобілів цих "мажорів" та свідки цієї обурливої ситуації.

"Телеграф" писав раніше, що російська артистка Алла Пугачова перервала мовчання та підтримала Україну після ракетної атаки на "Охматдит". Співачка також виклала фото пораненої дитини.