Вінницька жорстко пройшлася колишньою колегою по "ВІА Грі": де зараз Сєдокова і що говорить про війну

Читать на русском
Автор
747
Анна Сєдокова забула про Україну через гроші Новина оновлена 10 липня 2024, 11:45
Анна Сєдокова забула про Україну через гроші. Фото instagram.com

Уродженка Києва не спілкується з мамою та рідним братом в Україні

Виконавиця Альона Вінницька (справжнє ім'я Ольга) у своєму недавньому інтерв’ю згадала про своїх колишніх колег по жіночому попгурту "ВІА Гра". Особливо різко артистка "пройшлася" по Вірі Брежнєвій та Анні Сєдоковій — зрадниці України.

У коментарі obozrevatel Вінницька заявила, що Сєдокова — абсолютно пустоголова людина і що у неї немає мізків. За словами української співачки, Сєдокову цікавлять лише гроші, тому в Росії вона мовчить про війну на своїй батьківщині та агресію диктатора Путіна.

"Її у житті завжди цікавило лише одне: отримати щось для себе. Комфортне життя, багатого чоловіка, славу — це все, що її цікавить. Мене зовсім не дивує її позиція – вона на своєму місці. Саме там, де їй належить бути. Мене здивувало б, якби ця людина різко змінила позицію", — заявила Альона Вінницька.

Де зараз зрадниця Анна Сєдокова і що говорить про війну

Після початку повномасштабної війни Сєдокова жила деякий час у США, але невдовзі повернулася до Росії та відновила свої концерти для росіян. Уродженка Києва не лише не засудила війну в Україні, а й спробувала виправдати своє мовчання.

"Моя позиція не сили та ненависті, а любові та прощення. Мати Тереза ​​сказала: "Я ніколи не піду на мітинг проти війни, але обов'язково піду на мітинг за мир!" Можливо, я потраплю під роздачу, але мені було важливо сказати, що ніхто в Україні не хоче війни. Що щоранку, ніч і день ми просимо Божечку припинити це божевілля", — лицемірно писала зрадниця в Інстаграмі. Її сторінку, до речі, закрито для відвідування українців.

Анна Сєдокова
Співачка дає інтерв’ю пропагандистським мовникам

Також відомо, що "голуб миру" не спілкується зі своїми родичами, які мешкають в Україні — мамою та братом. "Ми абсолютно не спілкуємось ні з мамою, ні з братом. Відчуття того, що ти один на цій планеті, воно дуже складне", — говорила артистка.

Анна Сєдокова на сцені
Сєдокова заробляє криваві рублі. Фото instagram.com/annasedokova

Нагадаємо, що у Сєдокової троє дітей: 20-річна Аліна, дочка футболіста Валентина Белькевича, 13-річна Моніка, дочка українського бізнесмена Максима Чернявського, та 7-річний Гектор, син російського бізнесмена Артема Комарова. Після розлучення Моніка Чернявська залишилася у США з батьком, але часто прилітає до матері до Росії. До речі, і сама мовчунка живе зараз на дві країни.

У вересні 2024 року Сєдокова нила на складне в країні-агресорці життя. "У нас поки що немає квартири, машини, няні та школи. Але є ми. Отже, все знайдемо", — написала співачка на фото зі своїм сином Гектором. Знімок було зроблено у готелі Москви.

син анни сєдокової гектор
Фото: instagram.com/annasedokova

Наразі зрадниця України перебуває у стосунках із латвійським баскетболістом Янісом Тіммою. Для цих стосунків їй довелося продати московську квартиру, придбану в іпотеку. Пара намагалася прижитися у США, але не вдалося. Тепер Сєдокова більше часу розважає росіян у країні-терористці, а Яніс працює в Туреччині.

анна сєдокова яніс тімма
Фото: instagram.com/janis.timma

Раніше повідомлялося, чим зараз займається Альона Вінницька. Після початку повномасштабної війни артистка публічно підтримала Україну.