Фронтмен "Другої ріки" Харчишин полетів зі сцени просто в руки глядачів: епічний момент потрапив на відео

Читати російською
Автор
Новина оновлена 10 липня 2024, 11:21

Інцидент стався під час виступу артиста у Львові

Фронтмен популярного українського рок-гурту "Друга рiка" Валерій Харчишин, будинок якого постраждав від рук окупантів під час наступу на Київ, дав концерт у Львові. Проте, у якийсь момент щось пішло не за планом, і артист упав зі сцени.

Відео епічного моменту падіння Харчишина опублікували у місцевому телеграмі-каналі Blacklist Львів.

На кадрах можна побачити, що під час виконання хіта "Вже не сам" Валерій підійшов надто близько до краю сцени і раптом упав. На щастя, музикант потрапив прямо в руки глядачів, які стояли біля сцени, швидко став на ноги і, як ні в чому не бувало, продовжив співати свою пісню. У залі в цей момент люди своїми криками та підспівуванням підтримали артиста.

У мережі відразу почали жартувати, що Харчишин продовжив флешмоб зіркових падінь, адже він не перший за останній час, з ким це сталося. Так, 2022 року зі сцени в оркестрову яму на концерті в Тернополі впала співачка Jerry Heil. І це було серйозне падіння, оскільки артистка отримала струс мозку та перелом ребер. Пізніше вже в 2024 році під час репетиції на Євробаченні спіткнулася і впала реперка alyona alyona. А вже після Євробачення, виступаючи разом із alyona alyona та Jerry Heil на одному концерті зі сцени впав комік Тарас Яремій. Після цього інциденту в соцмережі Jerry Heil пожартувала: "Припиніть цей челендж, будь ласка, бо страшно".

Тарас Яремій, Jerry Heil та alyona alyona

Раніше "Телеграф" розповідав, що найбільший із початку війни музичний фестиваль у Києві перенесли. Стало відомо, у чому причина.