Принц Гаррі може назовсім повернутися до королівської родини, але без Меган Маркл: названа причина

Читати російською
Автор
Новина оновлена 10 липня 2024, 12:31

Королівський біограф поділився думкою, що принц Гаррі може повернутися до Великобританії.

Британський принц Гаррі хоче повернутися до Великобританії та примиритися з королівською родиною. В той же час він боїться втратити свою дружину Меган Маркл, яка має намір жити в Америці. І одного разу принц може повернутися до рідних у своє королівство.

Таку думку висловив королівський біограф Хьюго Вікерс, який написав понад 30 книг про британську монархію, пише видання yahoo.com. За його словами, Гаррі та Меган переживають не найкращі часи і одного разу принц може повернутися до королівської родини назавжди.

Фото: Getty Images /Getty Images

Як відомо, принц Гаррі та Меган Маркл одружилися у 2018 році, а вже у 2020 зі скандалом залишили Великобританію, відмовившись від усіх титулів та королівських обов’язків. Пара разом із двома дітьми зараз проживає у США. І якщо американка Меган Маркл почувається як вдома, то принца Гаррі американське суспільство прийняло не дуже тепло. Одним із свідчень цьому можна вважати недавній скандал із принцом Гаррі в Америці, коли громадськість виступила проти присудження монарху важливої нагороди.

Фото: Getty Images /Getty Images

На думку Х’юго Вікерса, з часом принц Гаррі зможе примиритися з королівською сім’єю і навіть повернутися до своїх монарших обов’язків. Однак повернення до Великобританії може бути вже без Меган Маркл.

Раніше "Телеграф" розповідав, що принц Гаррі намагається змиритися з королівською родиною. З’явилися нові подробиці.