Улюблений квітковий принт: 76-річна королева Камілла у брендовій сукні відзначила важливу подію (фото, відео)

Читати російською
Автор

Дружина хворого на рак Чарльза III розрізала торт у сукні Fiona Clare

Дружина короля Великої Британії Чарльза III, який зараз лікується від раку, 76-річна королева-консорт Камілла обрала вбрання одного зі своїх улюблених англійських дизайнерів для святкування 30-річчя благодійної організації National Literacy Trust ("Національний фонд грамотності"), яке відбулося у вівторок.

Для заходу Камілла віддала перевагу сукні довжини міді модного бренду Fiona Clare з романтично-квітковим принтом, продовживши тенденцію літніх квіткових мотивів у вбранні цього сезону.

Сукня королеви з довгими рукавами включала відтінок темно-синього як базового кольору і з зеленим листям і кремовими квітами, що спадають по тканині вбрання. В якості взуття Камілла обрала пару замшевих туфель-човників від Eliot Zed. Вона також одягла прикраси від Kiki McDonough та Van Cleef & Arpels.

Фото: Getty Images

Під час заходу королева приділила час спілкуванню з учасниками, включаючи 10-річного чемпіона з письменної грамотності Джейдена Лоундеса. Інші гості також наслідували квітковий тренд, надавши своїм образам свого власного унікального вигляду.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Королева Камілла нерідко віддає перевагу квітковим мотивам. Її можна було побачити у сукні-сорочці з квітковим принтом Фіони Клер. До речі, цей англійський дизайнер зробила для королеви й військовий синій фрак.