Експрацівниця ДПСУ Іванна Плантовська показалася зі своїм "масіком": що відомо про її коханого (фото)

Читать на русском
Автор
4169
Дівчина показує лакшері життя закордоном Новина оновлена 10 липня 2024, 14:02
Дівчина показує лакшері життя закордоном. Фото Колаж "Телеграфу"

Чи з України її чоловік і як виїхав за кордон, невідомо

Експресофіцерка Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Іванна Плантовська, яка виїхала з України, знову з’явилася в медіапросторі. Цього разу дівчина показала свого обранця, назвавши його "масіком". Під час війни в Україні Плантовська не соромиться ділитися лакшері-життям у соцмережах і підписувати дописи російською.

Світлиною колишня пресофіцерка ДПСУ поділилася на своїй сторінці в Інстаграм. Обличчя свого коханого дівчина закрила блакитним емодзі у вигляді серця і підписала сторіс російською мовою.

"Масик мой любимый", — підписала світлину Іванна Плантовська. Ім’я обранця дівчина також не розкрила. На фото Іванна Плантовська з сумкою від Louis Vuitton стоїть в обіймах кремезного чоловіка. Однак варто зазначити, що решту сторіс в цей день дівчина вела українською. Свій фотоблог дівчина частково переклала на українську, але досить часто публікує дописи з підписами російською.

Іванна Плантовська з чоловіком
Фото: https://www.instagram.com/ivankaa._________/

Зазначимо, що днями Іванна Плантовська посварилася з відомим телеграм-каналом через те, що її чоловіка назвали "масіком". Дівчина зауважила, що коханий — її ровесник, а не 60-річний чоловік.

Фото: t.me/harley_with_love

Варто зазначити, що судячи зі сторінки в Інстаграм, Іванна Плантовська проживає у Варшаві, а зараз відпочиває у Туреччині з мамою. Раніше дівчина літала на Кіпр. У квітні колишня пресофіцерка ДПСУ відпочивала в Домініканській Республіці з коханим.

Іванна Плантовська
Фото: https://www.instagram.com/ivankaa._________/

Нагадаємо, що Експресофіцерку ДПСУ Іванну Плантовську звільнили з військової служби після фото з Парижа. На початку січня 2023 дівчина поділилася світлиною на фоні Ейфелевої вежі, за що отримала шквал критики за розкішне життя під час війни.

Раніше "Телеграф" розповідав, що ексдружина київського "наркобарона" Чернецького Воронова з’явилася в Іспанії з новим коханцем. Поки в Україні війна, дівчина веде лакшері-життя і вже показала нового коханого.