Олена Зеленська захопила елегантною сукнею на зустрічі союзників НАТО в Білому домі (фото)

Читать на русском
Автор
1795
Олена Зеленська представила новий шикарний образ Новина оновлена 11 липня 2024, 12:00
Олена Зеленська представила новий шикарний образ. Фото Фото Getty Images

В образі першої леді України гармонійно поєднуються всі елементи

Олена Зеленська разом із чоловіком та українською делегацією перебувають у Вашингтоні (США), де проходить саміт НАТО. На зустрічі союзників Північноатлантичного альянсу у Білому домі перша леді України виглядала, як завжди, ефектно та елегантно.

"Телеграф" повідомляє, що для заходу Олена Зеленська обрала сукню довжини міді, а свій образ доповнила гарною зачіскою та прикрасами. Вона позувала на балконі Білого дому разом із чоловіком Володимиром Зеленським та іншими шановними гостями.

Олена Зеленська відвідала зустріч союзників НАТО у Білому домі

Перша леді України була у чорній сукні з білою вставкою в області плечей, її струнку талію підкреслив невеличкий ремінець. Свій look вона доповнила білими туфлями-човниками на середньому підборі.

Олена Зеленська у США
Фото: Getty Images
Олена Зеленська та Володимир Зеленський у США
Фото: Getty Images

У образі Олени Зеленської гармонійно поєднувалися всі елементи. Перша леді України зробила елегантну зачіску, зібравши волосся в пучок, вивільнивши два пасма біля обличчя. Макіяж вона вибрала легкий і стриманий, а з прикрас одягла сережки з чорним камінням.

Олена Зеленська у Білому домі
Фото: Getty Images

На своїй сторінці в Instagram Олена Зеленська опублікувала фотографії із заходу, наголосивши, що Україна буде в Альянсі, це незворотний процес. Разом із чоловіком вони подякували всім, хто захищає право на мир для всіх українців, для наших союзників та партнерів.

"Телеграф" розповів, що перша леді України Олена Зеленська з’явилася на саміті НАТО у розкішній вишиванці. Стала відома її вартість.